Deals
Sackboy

Deal van de Dag: Sackboy: A Big Adventure

Een vrolijke platformer voor iedereen

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Vandaag is Sackboy: A Big Adventure de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Sackboy: A Big Adventure

De deal van de Dag van 22 april betreft Sackboy: A Big Adventure, een vrolijke platformer die bij verschijning van de PlayStation 5 wellicht onder de radar is gevlogen. A Big Adventure wordt regelmatig vergeleken met Super Mario 3D: World: een driedimensionale platformer die vooral tot z'n recht komt in co-op. 

Het einde van het leven halen is prima te doen - al kun je ook je medespelers natuurlijk lekker tegenwerken - maar de vele uitdagingen voltooien en geheimen ontdekken is een absolute uitdaging.

Lees ook de review van Sackboy: A Big Adventure. Bezitters van de PlayStation 4-versie kunnen gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Ryzen 7000-cpu's ondersteunen alleen DDR5-geheugen' De 10 beste Xbox Series X- en S-games
1

Reacties op: Deal van de Dag: Sackboy: A Big Adventure

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Snafu9

    • 25 april 2022 14:09
    Bij Amazon is de PS5 versie van Sackboy: A Big Adventure voor €35,- te krijgen. Mocht je graag de PS5 versie willen hebben.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.