Deals
Deal van de Dag

Deal van de Dag: Pokémon Shining Pearl

Nu voor 31,49 euro

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Vandaag is Pokémon Shining Pearl de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Pokémon Shining Pearl - 31,49 euro

De deal van de dag van 23 mei betreft Pokémon Shining Pearl, de remake van het in 2006 verschenen Pokémon Pearl voor Nintendo DS. Shining Pearl kwam eind vorig jaar samen met Brilliant Diamond uit voor Nintendo Switch en kreeg een 7 in de review op Gamer.nl:

"Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl doen weinig nieuws, maar daardoor ook weinig verkeerd"geeft redacteur Cody aan. "De sfeervolle remakes bieden een trouwe Pokémon-ervaring met een aantal subtiele (en minder subtiele) veranderingen aan de formule. Meer hoef je er niet van te verwachten."

De games stroomlijnen dan ook vooral het origineel door onder andere HM's te verwijderen en autosave toe te voegen. Ook is er een nieuwe Underground-modus en vinden er zo nu en dan evenementen plaats met de optie om legendarische en mythische pokémon te vangen.Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Dit artikel delen:

Lees meer

De Adrestian Empire in Fire Emblem Warriors: Three Hopes Pac-Man-samenwerking met Fortnite aangekondigd
0

Reacties op: Deal van de Dag: Pokémon Shining Pearl

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.