Deals
Deal van de Dag

Deal van de dag: Halo Infinite

Nu voor 25,51

Geschreven door Gamer.nl Deals op
De Deal van de Dag van 20 mei betreft Halo Infinite voor Xbox.

Halo Infinite - 25,51 euro

De deal van de Dag van 20 mei betreft Halo Infinite, die in vergelijking met eerder deze maand nog verder in prijs is gedaald: namelijk 25,51 euro.

Infinite verscheen vorig jaar na lang uitstel voor Xbox Series X, Series S en pc, en maakte een diepe indruk op de redactie. Zo kreeg de game niet alleen een 9 in de review, maar werd Infinite zelfs verkozen tot de beste game van 2021.

"343 Industries zet daarmee écht iets knaps neer. Natuurlijk kun je van alles verzinnen om het spel te hekelen", legt redacteur Lars uit Er is geen co-op, er hadden op lancering al meer playlists beschikbaar moeten zijn, de originele onthullingstrailer van de engine schetste een heel ander beeld, en ga zo maar door. Maar kijk nou eens naar wat die studio wél heeft afgeleverd: een game met zowel een dijk van een singleplayer, als een ontzettend toffe multiplayer. Dat zien we tegenwoordig echt nog maar zelden. Dat zet Halo Infinite voor mij eenzaam aan de top dit jaar.

Inmiddels is het tweede seizoen van de game begonnen, dat onder andere de welbekende King of the Hill-modus toevoegt, en zou 343 Industries (samen)werken aan een battle royale-modus. Helaas verschijnt de splitscreen co-op-modus pas in augustus.

Zie hier een overzicht met alles wat je moet weten voordat je aan Halo Infinite begint.Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zanger System of a Down maakt nummer voor Metal: Hellsinger Geil Evo V DDR5-geheugen bouwt dual-fan koeling in
0

Reacties op: Deal van de dag: Halo Infinite

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.