Deals
Deal van de Dag

Deal van de Dag: Dirt 5 (PlayStation en Xbox)

Voor 9 euro

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Vandaag is Dirt 5 voor PlayStation en Xbox de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Dirt 5 Day One Edition - 9 euro

De deal van 13 mei betreft Dirt 5 een racegame die al sinds verschijning van de Xbox Series X beschikbaar is. Joe van Burik gaf de game destijds een 7 in zijn review

"Binnen de hele franchise is Dirt 5 een wat vreemde eend in de bijt met nog meer focus op arcade. Een die je lekker ongecompliceerd laat racen, maar tegelijkertijd vrij beperkt is. De audiovisuele potentie moet vooral worden benut op de PlayStation 5, Xbox Series X en S."

Onderstaande Xbox One- en PlayStation 4-versies zijn daarnaast voorzien van een gratis next-gen upgrade, die onder andere een 120 fps-modus toevoegt. Ook werd ontwikkelaar Codemasters Cheshire deze week gefuseerd met Need for Speed-ontwikkelaar Criterion.Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Dit artikel delen:

Lees meer

'PlayStation-werknemers boos over mail van directeur over abortusrechten' Screenshots van mogelijke nieuwe Silent Hill-game uitgelekt
0

Reacties op: Deal van de Dag: Dirt 5 (PlayStation en Xbox)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.