Dinsdag 11 september, een zwarte pagina in het al zo volle boek van de geschiedenis. De aanslagen in New York en Washington zal niemand zijnontgaan. Een terroristische aanslag van een omvang die de wereld nog nooit gezien heeft.

Wie is tot zoiets in staat? Wie zou de meest bekende inlichtingendienst ter wereld kunnen passeren? Vlak na de aanslagen kwamen er namelijk berichten binnen dat enkele Palestijnse organisatie verantwoordelijk zouden zijn, iets wat later toch niet bleek te kloppen.

En zoals bekend ontstonden al snel de beschuldigingen richting Osama Bin Laden. Deze man, de belichaming van al het kwaad in de wereld, een vleesgeworden duivel..zei van niets te weten.

De roep om wraak wordt in Amerika steeds groter, Osama moet het wel gedaan hebben...toch? Op het Internet gaan echter nu de meest complexe complot theorieën rond. Het waren dan misschien terroristen, maar de bedenkers van de aanval zouden Amerikanen zijn. De huidige machthebbers, inlichtingendiensten zouden de terroristen en de Amerikaanse burgers voor hun eigen politiek en financieel gewin misbruikt hebben. Tenslotte zijn dit de partijen die nog enigzins een winst uit deze ramp hebben gehaald.

Het volk staat als een man achter de president, de verschillende agentschappen krijgen bergen met geld om het wereldwijde terroristische gevaar te bestrijden, men mag straks weer mensen afluisteren en krijgt nog meer bevoegdheden. En natuurlijk is er de gezamenlijke tegenstander gevonden, de Koude oorlog is tenslotte al een tijdje voorbij, de 'war on drugs' heeft haar glans verloren en Amerika is de enige overgebleven supermacht.

Dit is natuurlijk allemaal speculatie, maar wie weet. Na het lezen van deze complot theorieën zou je misschien lichtelijk paranoïde kunnen worden, iets wat ik zeker werd toen ik las dat er een Alpha van Unreal 2 "gelekt" zou zijn. Onvoorstelbaar!

Hoe kon Epic/Legend dit laten gebeuren? De Alpha en het nieuws erover verspreidde zich namelijk als een laaiend vuur over het Internet. Daarnaast zou het weekend voor de FPS fans nog mooier worden met de release van de Wolfenstein demo. Met dat in het achterhoofd kan je je inderdaad afvragen of de alpha ook echt "gelekt" is. Je zou je namelijk af kunnen vragen of er niet wat meer opzet in het spel zou zijn.

Zou de Unreal2 alpha dienen als een soort bliksem afleider voor de komende RTCW demo? Iedereen had namelijk weer Unreal 2 in de picture en de graphics zagen er toch wel een heel stuk beter uit dan die van

Wolfenstein.

Zou Unreal2 het zonlicht uit de ogen van Wolfenstein willen stelen of zijn we allemaal paranoide geworden?

Het complot is overal!