Nieuws
Asus ROG Event

Forniter wint €100 van Yarasky tijdens ROG-event op de redactie

Plekken 2 en 3 namen 75 en 50 euro aan V-Bucks mee naar huis

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Bredanaar Luciano Damen heeft 100 euro aan V-Bucks gewonnen tijdens een exclusief ROG-event op de Gamer.nl-redactie. Daarvoor moest hij YouTuber Yarasky als eerste zien te vinden in de game Fortnite.

Tijdens een exclusief event waaraan slechts 8 mensen uit de Gamer.nl-, Insidegamer- en PU.nl-community op uitnodiging aan mee konden doen, won Luciano Damen 100 euro aan V-Bucks. Dit kreeg hij voor elkaar om de scherpste te zijn met potjes 'hide & seek' tegen Yarasky. Hiervoor moesten de gamers op zoek gaan naar de bekende YouTuber die zich in de game verstopt had. De tweede (75 euro) en derde (50 euro) plek werden gewonnen door Justin Wong en Kai de Graeve.

Het Fortnite-event werd op de redactie gehouden waarvoor de ruimte werd omgetoverd tot een cartooneske, kleurrijke plek die naadloos aansloot bij de game. En om het kleurencircus nog uitbundiger te maken, werden er talloze rgb-lichten aangebracht die weer prima aansloten bij de knipperde GD30-gaming pc'en de lichtgevende Delta-headsets. Voor de gelegenheid kregen we van Asus 8 game-pc's, compleet met toetsenborden, monitoren, headsets, muizen en matten te leen.

Asus ROG Event

Iedereen kans

Omdat er spelers van verschillende leeftijden en skills aanwezig waren, besloot Yarasky te kiezen voor 'hide and seek', een spelvorm die hij ook vaak met zijn kijkers speelt. "Het leuk hiervan is dat het voor een groot deel geluk hebben is", aldus de YouTuber. "Om het leuk te houden kies ik de ene keer wél en de andere keer niét een lastige plek. Maar zelfs als ik op een voor de hand liggende plek ga zitten, lopen ze langs me omdat ze het niet verwachten. Het is super grappig om bij ze mee te kijken en zien hoe dichtbij ze komen zonder me te spotten."

Hoewel er met hide & seek V-Bucks gewonnen konden worden, vonden de genodigden het vooral tof om losjes tegen en met Yarasky te spelen, maar ook tegen elkaar. Omdat hide & seek steeds in kleine groepjes van drie werden gespeeld, was daar alle tijd voor. Ziggy, een van de andere gamers die was uitgenodigd, genoot zichtbaar van de game en de knipperende gaming gear waarmee hij speelde. Hij was dan ook vooral te spreken over de headset. "Hij is een stuk fijner dan die van mij en zit veel lekkerder", vond hij. De set-up hielp hem ook om ver te komen, maar moest het uiteindelijk toch afleggen in een rondje tegen onder andere Luciano.

ROG Fortnite-event met Yarasky

Hoewel de niet al te serieuze, maar wel ontzettend gezellige wedstrijd tot op het einde behoorlijk spannend bleef, was Luciano's winst niet al te verrassend. Hij wilde maar al te graag meedoen en wist hij met zijn enthousiasme zijn vader over te halen om van Breda naar Haarlem af te reizen. "Hij bleef maar zeuren dat hij zo graag wilde gaan én de kans te krijgen om tegen Yarasky te spelen", aldus vader Roland. "Luciano speelt de game elke dag en af en toe moet ik hem echt ertoe zetten om naar beneden te komen om te eten. Hij is enorm fanatiek."

Luciano was begrijpelijk trots op zijn prestatie. "Ik ben nog steeds een beetje zenuwachtig", gniffelde hij. Wat hij precies gaat aanschaffen met zijn V-Bucks wist hij nog niet, maar heeft wel wat skins op het oog.

Zijn vader was in ieder geval minstens zo trots, maar hoopt niet dat zoon Luciano nu nog fanatieker wordt. "Nu heeft hij geleerd dat hij er geld mee kan verdien, ga ik hem waarschijnlijk helemaal niet meer zien", reageerde hij grijnzend.

Asus ROG Event
Asus ROG Event
Asus ROG Event

Voor het ROG/Fortnite-event met Yarasky mochten we gebruiken maken van de volgende gear van Asus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bethesda-site lekt gegevens van Fallout 76-spelers De beste gamedeals van de week
1

Reacties op: Forniter wint €100 van Yarasky tijdens ROG-event op de redactie

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Goodmushin

  • 8 december 2018 11:49
  Het was super gezellig enorm genoten met de jeugd en cast van gamer.nl :-)

  @diemenkiller we have unfinished business gahahaah

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.