Advertorial
Game Expo

Speel de leukste arcade games bij de K64 Blockchain Game Expo

Kom gratis naar het evenement op zaterdag 29 juni in Den Haag bij de Fokker Terminal

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
K64 organiseert de expo om zich te laten zien aan het grote publiek. De combinatie van blockchain-technologie en gaming biedt kansen voor unieke spelervaringen die nog nooit eerder vertoond zijn.

Revolutie in gaming en blockchain

Iedereen kan gratis lekker komen gamen op 16 uitgestalde arcadekasten. Hier kan je acht verschillende games voorproeven die draaien op de blockchain. Het zijn veelzijdige games; van arcade tot racing, van fighting tot fighter jets. Voor ieder wat wils.

Naast het spelen op arcadekasten kan je ook luisteren naar gerenommeerde namen in de blockchain-industrie die de gaming industrie overstijgen. Als je geïnteresseerd bent naar de nieuwste ontwikkelingen in cryptocurrencies en blockchain ben je hier van goed gezelschap voorzien. De hele dag is er een propvol programma van 11:00 tot 20:30 uur.

Kom alles te weten van K64: de unieke mix van mensen, de ambitieuze toekomstplannen, de talrijke games en wat hun blockchain-technologie mogelijk maakt. Het Nederlandse Komodore64 gaat de wereld van gaming drastisch veranderen met de introductie van de Virtual Console.

Schrijf je in voor de expo op zaterdag 29 juni. Voor gratis kaarten, klik hier.

K64 Virtual Console

De Virtual Console van Komodore64 dicht het gat tussen gameontwikkelaars en gamers. Met eenvoudig te gebruiken SDK’s kunnen ontwikkelaars blockchain-technologie integreren in hun games en publiceren op de Virtual Console.

Blockchain biedt veel nieuwe mogelijkheden voor gamers. Zij krijgen volledige eigenaarschap van hun items, perks en collectibles, die vrij te verhandelen zijn in de K64 Marketplace. Cheaters worden geweerd zodat spelers onderling weddenschappen kunnen sluiten met cryptocurrencies. Craftable items zoals wapens krijgen échte waarde omdat er vele uren aan werk in zit.

Dit is het begin van een revolutie in gaming en K64 loopt hierin voorop. Lees meer over Komodore64.

Doe mee met de K64 Giveaways!

K64 geeft een hele hoop goodies weg op Twitter. Volg ze nu en maak kans op spullen die een gamer niet kan missen! De winnaars worden op de expo zaterdag 29 juni bekendgemaakt.

Leer meer over K64 op www.komodore64.com

Dit artikel delen:

Lees meer

Trailers seizoen 2 Apex Legends gelekt Mede-oprichter Blizzard: Succes te danken aan crunch