Advertorial
Nedgame

Ruil je oude spellen in voor nieuwe games bij Nedgame

Zo raak je nooit uitgespeeld

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Alle gamers zullen het wel eens meegemaakt hebben: er staat een mooie, nieuwe release op stapel, maar financieel gezien komt een aankoop op dit moment slecht uit. Gelukkig is er altijd nog de mogelijkheid om een stel oude games in te leveren bij Nedgame.

Nedgame is een van de grootste gameketens van Nederland. Met winkels in onder andere Utrecht, Tilburg, Almere, Groningen, Leiden en Dordrecht én een goedgevulde website waarop duizenden oude en nieuwe games, consoles en accessoires zijn te bestellen.

Waarom je oude games inleveren?

Elke gamer is ander: de een wil een game meteen na het uitspelen weer doorverkopen en het geld aan een nieuw spel besteden, omdat diegene het spel toch nooit meer gaat spelen. Andere gamers bewaren hun games juist weer liever, bijvoorbeeld voor een verzameling of omdat ze van plan zijn om in de toekomst er nog eens doorheen te lopen.

Of je nu geen waarde hecht aan oude spellen of wel, bijna iedereen heeft wel eens oude games liggen waar hij of zij van af wil. Je kunt deze games natuurlijk te koop aanbieden op een online platform of in de vriendenkring kijken wie interesse heeft, maar als je toch van plan bent om het geld wat je er aan overhoudt aan een nieuwe release te besteden, is er een veel makkelijkere manier.

Games

Games inwisselen bij Nedgame

Het is namelijk enorm simpel om de games die je wil verkopen bij Nedgame in te leveren. Je voert de games in en vervolgens krijg je precies te zien hoeveel tegoed je hier voor terugkrijgt. Dit tegoed kun je vervolgens weer gebruiken om andere games of producten via de webshop van de winkelketen te bestellen. Makkelijker kan niet.

Hoe werkt het?

Ga naar de Nedgame-website en maak, als je die nog niet hebt, gratis een account aan. Ga vervolgens naar de inruil-pagina, waarin alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd. Je kunt games voor alle systemen, met uitzondering van pc-games, inleveren en ook films en series op blu-ray kunnen ingewisseld worden.

Er zijn twee manieren om de games die je in wil leveren in te voeren: je kunt de nummers van de barcode die achterop de hoes van een spel staan invoeren. De website vindt dan vanzelf om welke game het gaat. Of je zoekt de game handmatig op via de titel. Hoe dan ook ontvang je na het invoeren van alle games die je wil inruilen een offerte via de e-mail. Hier staat precies op hoeveel tegoed je krijgt om in de winkel uit te geven. Niet tevreden? Dan zit je nergens aan vast.

Ben je akkoord met het tegoed, dan kun je je games geheel kosteloos (dus zonder verzendkosten) naar Nedgame sturen. Daarvoor moet je wel in Nederland wonen (vanuit een ander land zijn er wel verzendkosten) en minstens 18 jaar oud zijn. Zodra de artikelen binnen zijn gekomen bij Nedgame en deze zijn gecontroleerd, wordt het tegoed aan je Nedgame-account toegevoegd en kun je het weer uitgeven. Aangezien Nedgame een levertijd van één dag hanteert, kun je binnen de kortste keren weer aan de slag met een nieuwe game.

Retro games

Keuze te over

Op zoek naar een obscure oude game of een accessoire voor je console? Of misschien toch een knuffel van Mario om cadeau te doen? Grote kans dat je het vindt op Nedgame. Er is een gigantisch aanbod aan spellen, zowel voor de nieuwste consoles zoals de Switch, PlayStation 4 en Xbox One, als oude apparaten zoals de SNES, MegaDrive, GameCube en PlayStation.

Daarnaast puilt de webwinkel van Nedgame ook uit met toffe merchandise, van amiibo en prachtig afgewerkte beeldjes van je favoriete franchises, tot gamekleding en strategiegidsen. Je kunt zelfs direct downloadtegoed voor de diverse digitale winkels op consoles bestellen. Zin om een vriend of familielid iets gerelateerd aan games cadeau te doen, maar geen idee waar hij of zij van houdt? Dan zijn er zelfs giftcards waarmee de ontvangen zelf kan bepalen wat hij of zij bestelt via Nedgame. Zo raak je nooit uitgespeeld!