Advertorial
ps now

PlayStation Now met 25% korting - Het beste gamecadeau van 2020!

800 games in 1 abonnement

Geschreven door Partner bijdrage op
PlayStation Now is dé abonnementsservice van PS4 en PS5. Je kunt het vergelijken met een Streamingdienst net zoals Netflix en Spotify maar dan voor games. Ondanks dat het alweer 6 jaar geleden is dat PS Now werd uitgebracht, is het nog relatief onbekend bij het grotere publiek. Voor veel gamers is dat toch een gemis gebleken, want de afgelopen jaren zijn er veel exclusieve games erbij gekomen en telt de bibliotheek nu ruim 800 games.

Dit artikel is een advertorial van Startselect. Lees hier wat dit betekent.

Honderderen games maandelijks speelbaar

PlayStation Now is momenteel de grootse streamingdienst voor games op de PS4. Als abonnee heb je directe toegang tot de PS Now-bibliotheek, met inmiddels 800 ongelooflijke games die je on-demand streamt of kunt downloaden. Iedere maand worden er door Sony nieuwe games aan de Now-bibliotheek toegevoegd. Net als bij Netflix zijn er dan een paar titels die er tijdelijk op staan, maar gelukkig verschijnen er ook volop games die wel voor een lange tijd beschikbaar blijven op het platform.

Naast het grote aanbod van games biedt ook de Cloud-oplossing veel uitkomst. Zowel de game als je voortgang wordt in een online server opgeslagen. Je kunt dus altijd en overal verder spelen, precies waar je gebleven was. Dit kost je aanzienlijk minder opslagruimte dan wanneer je de games zelf downloadt vanuit de PlayStation store of koopt in de winkel met disc. Het enige minpuntje: met de Cloud-oplossing lever je wel wat in op de graphics, maar daarentegen biedt PS Now je ook het alternatief om de game ook te kunnen downloaden op je eigen PlayStation.

Hoeveel kost PlayStation Now?

Ook hier geldt hetzelfde principe als bij Netflix: nieuwe gebruikers krijgen een gratis proefperiode van 7 dagen en betalen dan standaard €9,99 per maand. Aangezien PlayStation Now steeds meer lidmaatschappen erbij krijgt, kun je ervan uitgaan dat deze manier van gamen steeds makkelijker én betaalbaarder zal worden.

Momenteel profiteer je zelfs van dubbel voordeel bij het afsluiten van een kwartaal- of jaarabonnement. Met de 25% korting op PS Now giftcards bij StartSelect heb je een 3-maanden lidmaatschap voor €18,75. Kies je voor een abonnement van 12 maanden, dan betaal je nu slechts €44,95 voor een heel jaar, dus omgerekend nog geen 4 euro per maand! Dat is dus meer dan 50% goedkoper vergeleken met de reguliere prijs van een jaarabonnement. PlayStation Now wordt echt nergens voordeliger aangeboden dan bij Startselect met deze huidige acties. Sla dus nu je slag, dan game je een jaar lang voor de laagste prijs!

ps now

Welke games zijn er nu beschikbaar op PS Now?

Op dit moment zijn er meer dan 800 games beschikbaar op het platform, die bestaan uit veel PS3-titels en triple-A PlayStation 4-games, waaronder God of War, Grand Theft Auto 5, Infamous Second Son en Uncharted 4: A Thiefs End, Killzone: Shadowfall, Until Dawn, God of War 3 - Remastered en Knack.

Deze maand werden er ook weer nieuwe games aan de service toegevoegd. Het gaat in totaal om zes games van verschillende genres, dus iedere maand is het aanbod ook zeer divers. De games die deze maand aan PlayStation Now worden toegevoegd zijn F1 2020, Injustice 2, RAGE 2, My Time at Portia, Kingdom Come: Deliverance en Warhammer: Vermintide 2.

In de aankomende periode zullen er vast ook snel PS5-titels toegevoegd worden aan het aanbod. Wees er daarom snel bij en pak nu nog die 25% Korting op je PlayStation Now lidmaatschap.

Deze actie is geldig van 20 tot en met 27 november!

Dit artikel delen:

Lees meer

Bonuslevel Podcast #21: Super Nintendo World en gameherinneringen met Sinterklaas Vr vrijdag: de meerwaarde van robots
6

Reacties op: PlayStation Now met 25% korting - Het beste gamecadeau van 2020!

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  denver

  • 27 november 2020 12:12
  “en kies je voor een abonnement van 12 maanden dan betaal je nu slechts €44,95 voor een heel jaar, dus omgerekend nog geen 4 euro per maand! Dat is dus meer dan 50% goedkoper vergeleken met de reguliere prijs van een jaarabonnement. PlayStation Now wordt echt nergens voordeliger aangeboden dan bij Startselect met deze huidige acties.”

  Behalve hier dan: https://www.gamemania.nl/Digital%20Content/playstation-plus/141546_playstation-plus-12-maanden-black-friday–psn-playstation-network-kaart-nederland?type=New

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Sall3mander

  • 27 november 2020 12:23
  @denver de link die jij stuurt is van playstation plus, de playstation now abbo is €0,04 duurder bij gamemania 😜

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  denver

  • 27 november 2020 12:35
  Oh oké, excuses, nog niet helemaal wakker. 😅

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • wieNiet

  • 27 november 2020 16:02
  @denver ik denk altijd zomaar: wie het kleine niet eert is het grote niet weerd..😜
  Even tussendoor: iedereen weet toch dat Gamemania over het algemeen het duurste is van allemaal? Daar zou ik sowieso niet als eerste heen gaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  hulstpower

  • 27 november 2020 16:46
  @denver heb altijd 60 betaalt voor jaar psnow of was dat al in de korting?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  mikerobben

  • 27 november 2020 12:30
  Het scheelt 1 hele euro ten opzichte van de Playstation Store zelf, wat een geweldige actie! Uniek!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.