Advertorial
Xbox One S All Digital Edition

De Xbox One S All-Digital Edition is nu te koop bij MediaMarkt

Verkrijgbaar voor 229 euro

Geschreven door Partner bijdrage op
Microsoft heeft de Xbox One S All-Digital Edition uitgebracht. Deze console richt zich volledig op het digitaal afspelen van games en is nu voor 229 euro te koop bij MediaMarkt.

De Xbox One S All-Digital Edition heeft, zoals de naam al doet vermoeden, geen diskdrive. Dat betekent dat je er geen fysieke games op af kunt spelen. In plaats daarvan richt de console zich volledig op het afspelen van digitale games, waardoor het apparaat extra voordelig verkrijgbaar is.

De console

De Xbox One S All-Digital Edition is verder nagenoeg hetzelfde als een reguliere Xbox One S: de console laat je games in 4K afspelen en heeft High Dynamic Range (HDR) technologie. Zeker wanneer je televisie deze resolutie en techniek ondersteunt, zien de games er levensecht uit. Ook films ogen nog mooier dankzij 4K Ultra HD-streaming. De console wordt geleverd met 1 TB aan interne opslagruimte en heeft net als de reguliere Xbox One S een prachtige witte finish. De All-Digital Edition wordt daarnaast geleverd met een draadloze controller en een maand gratis Xbox Live Gold. Het enige verschil is dus dat er geen diskdrive in de console zit, dus fysieke games en films afspelen is niet mogelijk.

Xbox One S

Inclusief drie games

Wanneer je de Xbox One S All-Digital Edition koopt, krijg je daar drie downloadcodes voor games bij, zodat je meteen aan de slag kunt. Je kunt zelf complete virtuele werelden vormgeven in het immens populaire Minecraft. Wellicht zoek je liever met vrienden het ruime sop op in de multiplayergame Sea of Thieves, ontwikkeld door de talentvolle Britse studio Rare (Banjo-Kazooie, Perfect Dark). Ben je meer van de snelle race-actie, dan kun je het diverse Australië verkennen in Forza Horizon 3. Van wat voor genre je ook houdt, met deze drie games die bij de console zijn inbegrepen vermaak je je de komende tijd wel.

Xbox

Haal meer uit je Xbox One

De Xbox One S All-Digital Edition biedt echter nog veel meer entertainmentopties. Natuurlijk kun je lid worden van Xbox Live Gold (een maandabonnement is inbegrepen) om het zo online tegen heel de wereld op te nemen. Ook is het mogelijk een Xbox Game Pass-abonnement af te sluiten. Op deze service staan meer dan honderd games die je zonder verdere kosten ongelimiteerd kunt spelen. Microsoft voegt maandelijks nieuwe games aan de service toe, zodat je je nooit hoeft te vervelen. Bekijk hier een lijst met alle games die via Xbox Game Pass verkrijgbaar zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om digitaal allerlei Xbox- en Xbox 360-titels die backwards compatible zijn binnen te halen.

Ook op het gebied van andere entertainment houdt de Xbox One S All-Digital Edition je zoet. Apps als Netflix en Amazon Prime (afzonderlijke abonnementen vereist) zorgen er voor dat je toegang hebt tot duizenden films en series. Met Mixer stream je je eigen gameplay naar een wereldwijd publiek.

Haal de Xbox One S All-Digital Edition nu in huis

Hecht jij ook weinig waarde aan fysieke disks? Dan ben je een dief van je eigen portemonnee als je de Xbox One S All-Digital Edition laat liggen. Bestel de console nu voor 229 euro bij MediaMarkt.