Advertorial

De toekomst van online gaming - Bitcoin Games

Bitcoin Games, een innovatie binnen de cryptomarkt.

Geschreven door Partner bijdrage op
Het begin van september 2021 was voor de Bitcoin eentje voor in de boeken. Waar aan de ene kant sprake was van een enorm spannende positieve ontwikkeling in El Salvador, waar de Bitcoin werd ingevoerd als wettig betaalmiddel, zorgde dit aan de andere kant voor een enorm spannende negatieve ontwikkeling - de daling van de koers. De Bitcoin daalde namelijk met 10.000 dollar binnen één werkdag. Dit zorgde hoogstwaarschijnlijk bij een hoop Bitcoin bezitters voor wat slapeloze nachten, want hoe zullen de Bitcoin koers en de markt zich gaan ontwikkelingen de aankomende periode?

Dit artikel is een advertorial van Bitcoin Games. Lees hier wat dit betekent.

Bitcoin Games

Naast de grote groep mensen met slapeloze nachten die zich begeven op de crypto currency markt zelf, zijn er ook mensen die Bitcoins bezitten zonder hier aanwezig te zijn. Dit zijn namelijk de mensen die Bitcoins bezitten om vervolgens in te zetten bij Bitcoin Games. Ooit van deze term gehoord? Heel simpel gezegd zijn dit online spelletjes waar je jouw Bitcoins kunt inzetten en door het spelen hiervan jouw kapitaal kunt vergroten. Of verkleinen, afhankelijk van hoeveel geluk je hebt. Dit is ideaal voor iedereen die houdt van games, het leuk vindt om Bitcoins te bezitten maar niet houdt van het winnen of verliezen van hele grote bedragen en zich verder ook niet per se op de cryptocurrency markt zelf hoeft te begeven. Zo heb je bijvoorbeeld een simpele Bitcoin Game als ‘Cryptokitties’, waar je katten kunt fokken en verzorgen voor Ethereum. Is dit iets te simpel voor je en mag het wat sportiever, dan kun je ook kiezen voor een Bitcoin Game als ‘Soccer Manager Elite’ waar je een rol als Manager, Shareholder of Agent aan kunt nemen en zo Bitcoins kunt verdienen. Tenslotte is Alien Worlds een Bitcoin Game waarbij je als speler het gehele universum vorm kan geven en daarnaast een van de snelst groeiende in de markt.

Wellicht dat we je enthousiast hebben gemaakt en je benieuwd bent naar hoe dit allemaal werkt. Eigenlijk is het heel eenvoudig, je hebt namelijk maar twee dingen nodig: Bitcoins en een account bij Bitcoin Games waar je jouw cryptomunten op stort. Hierna ben je klaar om te gamen!

Heel simpel gezegd zijn dit online spelletjes waar je jouw Bitcoins kunt inzetten en door het spelen hiervan jouw kapitaal kunt vergroten. Of verkleinen, afhankelijk van hoeveel geluk je hebt.

Bitcoin Games, de voor- en nadelen 

Bovenstaande klinkt waarschijnlijk onschuldig en aantrekkelijk, maar het is van belang om je altijd te beseffen dat je speelt met geld. Voor sommigen kan dit verslavend werken, anderen zijn hier minder gevoelig voor. Besef dit dus ook goed voordat je start met Bitcoin Games. Heb je er eenmaal bewust voor gekozen om mee te gaan in deze innovatieve ontwikkeling, dan is het een hele leuke manier om (hopelijk) jouw hoeveelheid Bitcoins te vergroten en meer te leren over deze bijzondere wereld, zonder dat je daadwerkelijk de cryptomarkt zelf op hoeft. Daarnaast gaat het in de meeste gevallen om kleine bedragen, waardoor er weinig mis kan gaan. Ligt jouw focus op het vergroten van jouw Bitcoin kapitaal, hou dan wel in gedachte dat dit stukken langzamer gaat dan wanneer je je in de echte crypto wereld begeeft. Dit hoeft echter geen probleem te zijn wanneer je een echte game-fanaat bent en het leuk vindt om iets bij te verdienen. Daarnaast staan deze games nog redelijk in de kinderschoenen en zullen er nog vele ontwikkelingen aankomen. Hebben we jou enthousiast weten te maken? 

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo ontkent 4K Switch-geruchten Fifa 22 verliest de strijd van zichzelf