Advertorial
Samsung Galaxy S10

De nieuwe Samsung S10, jouw optimale game-ervaring

Geschreven door Partner bijdrage op
Samsung heeft tijdens het Unpacked 2019 evenement de nieuwe lijn Galaxy S10 apparaten onthuld. De nieuwe Samsung Galaxy S10 bevat tal van features en innovaties. Wat echt opvalt, is hoe geoptimaliseerd de Galaxy S10 is voor het spelen van games. De Samsung Galaxy S10 staat dan ook garant voor de beste game ervaring ooit op een telefoon.

Een perfect ontwerp voor de game

De Samsung Galaxy S10 lijkt wel ontworpen te zijn met gamers in gedachten. Het randloze Infinity-O scherm zorgt voor een beeldvullende spelervaring. Het innovatieve scherm trekt je echt helemaal het spel in. Alle Samsung S10 modellen zijn HDR10+ gecertificeerd. Dit betekent dat de S10 garantstaat voor haarscherpe kleuren, helder wit en echt donker zwart. Je spelervaring wordt nog eens verbeterd door het perfecte en haarscherpe dolby enhanced geluid dat tijdens het gamen uit je speaker komt. Dit geldt zowel voor de Samsung Galaxy S10 als voor de Samsung Galaxy S10 Plus. Deze laatste uitvoering heeft een nog groter scherm, maar is ook meteen het duurste model in de nieuwe Galaxy lijn. De duurste uitvoering van de Samsung S10 Plus heeft 12 GB werkgeheugen en niet minder dan 1 TB aan opslagcapaciteit. De opslagcapaciteit van de Galaxy S10 zelf mag er ook zijn. Zo kun je kiezen tussen 128 GB of 512 GB. Daarmee biedt de goedkopere Galaxy S10 meer dan voldoende geheugen om meerdere games op je telefoon te installeren.

Samsung Galaxy S10

Meer voor gamers

Maar ook ‘onder de motorkap’ heeft de Samsung Galaxy S10 gamers het nodige te bieden. Zo is het de eerste telefoon ooit die helemaal geoptimaliseerd is voor Unity. Unity is een van de meest populaire engines voor het maken van games. Dat betekent dat er op dit moment geen enkel ander toestel deze games zo goed kan laten draaien als de Samsung Galaxy S10. De mobile game ervaring gaat zo steeds meer lijken op het spelen van games via een consul of PC. De processor heeft ook een flinke boost gekregen. De GPU is geoptimaliseerd voor het verkrijgen van een zo vloeiend mogelijke gameplay. Dit effect wordt nog verder versterkt dankzij Wifi 6, de beste Wifi die er op dit moment bestaat. De combinatie van de geoptimaliseerde processor en deze supersnelle Wifi staat garant voor een vlotte en vloeiende spelervaring, vrijwel zonder de vervelende lags die bij Wifi 5 nog wel eens willen optreden. Bovendien is Wifi 6 een stuk aardiger voor de batterij van je telefoon dan de oude Wifi 5. Een langere batterijduur klinkt elke gamer natuurlijk als muziek in de oren.

Samsung Galaxy S10

Meer performance dankzij AI

Samsung maakt verder gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om de performance van de Galaxy S10 nog verder op te voeren. Hiermee wordt de Galaxy S10 het perfecte platform voor bijvoorbeeld Fortnite spelers. Dit spel was tot nu toe lastig op mobiele platforms te spelen, maar daar brengt de Samsung Galaxy S10 nu definitief verandering in. Al die rekenkracht produceert natuurlijk wel de nodige warmte. De Galaxy S10 maakt voor de afvoer daarvan gebruik van het zogenaamde ‘advanced heatpipe’ koelsysteem. De duurdere Galaxy S10 Plus gebruikt hiervoor een vapor chamber (mistkamer) koelsysteem. Dit is hetzelfde systeem als de Xbox One X gebruikt.

Preorder nu

Wil jij deze ultieme gamer ervaring niet missen, zorg dan dat je er snel bij bent. Je kunt de Samsung Galaxy S10 nu op preorder basis bestellen. Als je dat nu doet op Mobiel.nl ontvang je gratis een paar draadloze Earbuds ter waarde van 149 Euro. Zo geniet je optimaal van het prachtige dolby enhanced geluid. Wacht niet te lang en verzeker je als een van de eersten van het toestel dat meer dan ooit op de wensen van gamers is afgesteld.