Advertorial
Logitech G35

De Logitech G935 is de ultieme gaming headset

Haarscherp geluid met fenomenaal comfort

Geschreven door Partner bijdrage op
Logitech heeft vier nieuwe headsets gelanceerd, waarvan de G935 Gaming Headset de uitblinker is dankzij de nieuwe Pro-G drivers van 50mm en het DTS Headohone:X 2.0-virtual surround sound. Met een microfoon die van een flinke upgrade is voorzien en andere opvallende verbeteringen is deze draadloze headset de logische keuze voor gamers, zowel op pc als consoles.

Helder geluid tijdens het gamen is natuurlijk enorm belangrijk. Met een kwalitatief hoogstaande headset op ga je niet alleen goed voorbereid het slagveld op, je hebt ook veel beter door waar bepaalde geluiden vandaan komen en je kunt daar vervolgens veel sneller op reageren. Een goed werkende microfoon, zodat je teamgenoten je goed kunnen verstaan, hoort daar natuurlijk ook bij. Net zo belangrijk is een grote mate van comfort, want al die lange gaming sessies moeten natuurlijk niet gaan irriteren door de headset op je hoofd. De Logitech G935 combineert al deze elementen om tot een ultieme gebruikerservaring te komen. De G935 is draadloos te gebruiken op pc, PS4 en Nintendo Switch (TV modus). Voor de Switch in handheld modus en Xbox One heb je de 3,5mm mini jack kabel nodig om te verbinden.

50mm Pro-G drivers

Een van de belangrijkste nieuwe features van deze headset zijn de 50mm Pro-G audiodrivers. De grotere speakers zorgen er voor dat er meer lucht verplaatst kan worden, wat voor meer geluiden op een lage frequentie zorgt. Dat resulteert in een diepere bass. Er wordt gebruik gemaakt van een hybride materiaal die normaliter alleen voor hi-fi speakers wordt gebruikt, zodat er minder geluidsvervorming is.

Logitech G35

DTS Headphone:X 2.0

De DTS Headphone:X 2.0-technologie zorgt voor een vol virtual surround sound-geluid. Belangrijk hierbij is dat je niet alleen goed hoort waar geluiden vandaan komen, maar dat ook de afstand en diepte van het geluid goed wordt nagebootst, zodat je het geluid precies kunt plaatsen in de virtuele ruimte waar je je bevindt. Daardoor heb je meer dan ooit het idee dat je je in de game bevindt en functioneer je nog beter tijdens bijvoorbeeld wedstrijden in multiplayergames. Op de pc kun je de Logitech G HUB-software downloaden om precieze controle over deze technologie te krijgen.

Draadloos op pc

De Logitech G935 kan geheel draadloos gebruikt worden op pc, zodat je niet wordt belemmerd door kabels. Zonder draad kun je op de pc wel twaalf uur lang genieten van de headset voordat hij weer opgeladen moet worden. De gaming headset is ook op consoles te gebruiken. Hier heb je echter wel de bijgeleverde 3.5mm kabel voor nodig.

De MIC+ 6mm microfoon

Zoals gezegd is een goed werkende microfoon net zo belangrijk tijdens het spelen van multiplayergames. De MIC+ 6mm omnidirectionele microfoon op de G935 klinkt ongelooflijk helder en precies. Daarbij kan Mic+ omhoog worden gezet om achtergrondgeluiden te dempen. Een rood indicatielampje geeft aan wanneer dit gebeurt.

Logitech G35

Maak de blits met RGB-verlichting

Om het totaalpakket af te maken, heeft de Logitech G935 Lightsync RGB-verlichting. Deze volledig programmeerbare en responsieve RGB-verlichting kan helemaal naar eigen smaak worden afgesteld met de bijbehorende G HUB-software. Zorg ervoor dat de kleuren op de headset bij de ruimte waar je je in bevindt passen, of stel de kleuren gelijk aan je andere Logitech-apparatuur. Er zijn maar liefst 16,8 miljoen RGB-kleuren om uit te kiezen.

Nadruk op comfort

Comfort is net zo belangrijk als goede geluidskwaliteit; je wil de headset op sommige momenten immers uren achter elkaar dragen. Logitech heeft flink onderzoek gedaan naar welk materiaal voor de oorschelpen van de voorkeur geniet bij gamers. Het isolerende en premium gevoel van imitatieleer kwam daarbij het beste uit de bus.

Programmeerbare knoppen

De Logitech G935 is uitgerust met een aantal knoppen, waaronder een mute- en volumeknop op de oorschelp die je precieze controle geven over de audio. Daarnaast zitten er drie G-toetsen op de headset die geheel programmeerbaar zijn met de editor en je laten wisselen tussen verschillende profielen. Zo ben je voor elk type spel met een druk op de knop meteen klaar voor actie.

De Logitech G935 Gaming Headset is dus een logische keuze voor gamers, zowel op pc als console. Met een adviesprijs van 189 euro hoeven gamers niet te diep in de buidel te tasten voor hoogstaande kwaliteit. Druk op de knoppen hieronder om tot aanschaf over te gaan en te genieten van ongelooflijk helder gamegeluid!

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: The Division 2-open bèta is live Vr Vrijdag: Minireviews van nieuwe vr-games