Advertorial

De Logitech G502 HERO High Performance gamingmuis

De meest nauwkeurige gamingsensor van Logitech ooit

Geschreven door Partner bijdrage op
Als het op comfort, goede prestaties en een fijne prijs-kwaliteitsverhouding aankomt, is de Logitech G502 HERO de ideale gamingmuis met de meest nauwkeurige sensor voor gamers, ongeacht het budget.

Als gamer is perfecte controle over je spel essentieel. Het kan immers zomaar het verschil maken tussen de winst of een afgang tijdens een potje in je favoriete multiplayergame. Maar ook in een spannende singleplayergame wil je nooit het gevoel hebben de controle uit handen te verliezen en moet de muis eigenlijk aanvoelen als een verlenging van je hand en je toegang tot de virtuele wereld waar je in vertoeft.

Logitech heeft daarvoor de ideale muis ontwikkeld: de G502 HERO High Performance gamingmuis. Het is niet voor niets dat dit een van de meest populaire gamingmuizen is en de meest nauwkeurige gamingsensor van Logitech ooit is. Met compleet nieuwe architectuur en ongelooflijke precisie houd je controle over elke game. Niet zo gek ook natuurlijk, met een rapportagesnelheid van 1 milliseconde.

Sterke afwerking

Het begint allemaal met de prachtig afgewerkte vormgeving van de G502 HERO. De muis is gedetailleerd afgewerkt en heeft handige rubberen zijgrepen zodat hij altijd perfect in de hand ligt. De gevlochten kabel met klittenbandsluiting is enorm stevig. Daarbij hebben de linker- en rechtermuisknop een metalen springveersysteem en draaischarnieren, zodat je duidelijke feedback ontvangt bij elke klik. Deze knoppen zijn getest tot maar liefst vijftig miljoen klikken.

Programmeerbaar

Deze gamingmuis heeft elf programmeerbare knoppen op de muis. Hier kun je diverse toetsenbordopdrachten op programmeren zodat je deze nog eenvoudiger kunt uitvoeren tijdens het gamen. De nauwkeurige en responsieve HERO 16K-sensor zorgt voor optimale tracking. Muisversnelling wordt geminimaliseerd, wat er voor zorgt dat je erg precies kunt richten.

100 tot 16.000 dpi

Daarnaast heeft de G502 HERO meer dan 400 IPS over een dpi-bereik van 100 – 16.000 zonder enige vertraging, versnelling of filtering, zodat je kunt gamen op wedstrijdniveau. Met de Logitech Gaming Software – gratis te downloaden – kun je zelf bepalen op hoeveel dpi je de muis zet. Schakel naar snelle dpi om vliegensvlug rond te kijken tijdens een multiplayerpotje, of zet de dpi in een handomdraai lager om die precieze headshot te maken.

Kies het juiste gewicht

Sommige gamers prefereren een lichte muis, anderen willen juist een zwaardere muis in hun hand hebben. Met de G502 HERO bepaal je zelf hoeveel de muis weegt, want er worden vijf gewichten van 3,5 gram bijgeleverd. Je kunt zelf bepalen waar je de gewichten in de muis plaats om zo het gewicht precies naar jouw smaak af te stellen.

Daarnaast kun je de G502 HERO ook afstellen op het speeloppervlak waar de muis op ligt. Dat verschilt immers ook per gebruiker. In een handomdraai pas je dit aan en zorg je er voor dat je een hogere nauwkeurigheid krijgt, ongeacht van waar de muis op ligt.

RGB-verlichting

Tot slot zorgt de G502 HERO er voor dat je altijd in stijl speelt. Niet alleen heeft de muis een luxe, afgewerkte look, hij bevat ook aanpasbare RGB-verlichting met maar liefst 16,8 miljoen kleuren waar je uit kunt kiezen dankzij de geavanceerde Lightsync-technologie. Met de Logitech Gaming Software kies je zelf je favoriete kleur en de helderheid er van, zodat het ook niet teveel afleidt van het allerbelangrijkste: het spel zelf. Ook ideaal: je kunt de verlichtingsanimaties en -effecten volledig synchroniseren met andere Logitech G-apparaten.

Met de Logitech G502 HERO High Performance gamingmuis zit je dus gegarandeerd goed, wat voor spellen je ook speelt en wat je voorkeur qua besturing ook heeft. Dankzij een scherpe adviesprijs van 69,90 euro heb je ultieme controle voor een behapbaar prijskaartje. Games spelen voelde nog nooit zo soepel en secuur.