Advertorial
honor

De beste games voor de Honor 9X Pro

Van Asphalt 9: Legends tot World of Tanks Blitz

Geschreven door Partner bijdrage op
Mogelijk heb je de fonkelnieuwe Honor 9X Pro aangeschaft of ben je van plan de nieuwe smartphone binnenkort in huis te halen. In dat geval wil je als gamer natuurlijk wel weten wat je zoal op dat apparaat kunt spelen. We zetten in dit artikel dan ook de beste en meest populaire games die voor het platform beschikbaar zijn uiteen.

Dit artikel is een advertorial van Honor. Lees hier wat dit betekent.

De Honor 9X Pro is een van de eerste toestellen waarop de nieuwe Huawei AppGallery op voorhand geïnstalleerd is, in plaats van de Google Play Store. Dit betekent dat ontwikkelaars hun games en andere apps naar deze appstore moeten overzetten. Het aanbod zal dan ook nog groeien, maar gelukkig besluiten steeds meer bedrijven een versie voor de AppGallery te ontwikkelen – de digitale winkel staat niet voor niets in de top drie van meest gebruikte appstores. De volgende topgames kun je in ieder geval spelen op de Honor 9X Pro!

Asphalt 9: Legends

Eén van de mooiste games om je nieuwe Honor 9X Pro mee uit te testen is zonder twijfel Asphalt 9: Legends. De prachtige licht- en weerseffecten zien er werkelijk schitterend uit op het grote scherm van de 9X Pro. Dankzij de HDR- en particle effecten lijkt het haast of je een consolegame aan het spelen bent. Een flinke prestatie, zeker voor een game die je gratis binnen kunt halen.

Qua content biedt Asphalt 9 ook meer dan genoeg om je langdurig zoet te houden. Er is een overdaad aan snelle bolides van merken als Ferrari, Lamborghini, Porsche en W Motors – in totaal meer dan vijftig wagens – en je kunt de auto’s en diens velgen ook nog eens een kleur naar keuze geven. Qua gameplay moet je denken aan pure arcadefun – de snelheid loopt hoog op en obstakels ram je vrij gemakkelijk uit de weg – maar het spel kent een diepere laag via Ranked Matches, waarmee je jezelf kunt positioneren op wereldwijde leaderboards. Een essentiële download voor iedereen met een 9X Pro.

honor

Game of Thrones: Beyond the Wall

Game of Thrones is inmiddels al een tijdje afgelopen, maar met Game of Thrones: Beyond the Wall zet je het avontuur gewoon door. 48 jaar voor de televisieserie verdwijnt Lord Commander Brynden Rivers – ook bekend als Bloodraven – van zijn patrouille bij de Wall. Aan jou is het om zijn positie over te nemen en de Nightwatch in het gareel te krijgen.

Je kunt nieuwe leden rekruteren vanuit de Seven Kingdoms om een zo goed mogelijke verdediging op de muur te creëren, en diverse personages uit de serie verzamelen, zoals Jon Snow, Jaime Lannister, Daenerys Targaryen en Melisandre. Elk personage heeft unieke moves die je in moet zetten in de PvP-gevechten, en natuurlijk neem je het ook op tegen Wildlings.

World of Tanks Blitz

World of Tank is een miljoenenfranchise, en met goede reden: de verslavende combinatie van brute, goed besturende actie in een grote variatie aan tanks en de vele miljoenen spelers zorgen er voor dat er altijd wel wat te beleven valt. De game is al jaren beschikbaar en daardoor zeer uitgebreid: er zijn meer dan 350 unieke voertuigen die ook nog eens historisch accuraat zijn. In dynamische 7x7-gevechten in meer dan 25 locaties ga je het gevecht aan. Het meest verslavende aspect van de game is natuurlijk het progressiesysteem, waarbij je van Tier I-tanks naar gigantische Tier X-voertuigen groeit. De game draait als een zonnetje op de Honor 9X Pro!

honor

The Walking Dead: Road to Survival

Van The Walking Dead zijn er intussen meerdere games verschenen, maar Road to Survival is de meest prominente en populaire release voor smartphones. De strategie-rpg laat je je eigen Survivors-team samenstellen om het zo op te nemen tegen de talloze ‘walkers’ en andere overlevenden. Je bouwt je eigen stad om een veilige woonplek te hebben en recrutreert natuurlijk diverse bekende personages uit de strips en serie, zoals Rick en Michonne. Het verhaal mag er ook zijn, want dat is geschreven door Walking Dead-scrhijver Jay Bonansinga. De game oogt dan ook als een echte strip, wat fans van de comics zeker zal bevallen! Met een uitgebreide 3D-map, een diep gevechtssysteem en level-up systeem en naast PvE-gevechten ook PvP-gameplay, is dit de ideale game voor fans van de franchise om op je Honor 9X Pro te hebben.

Vanaf aanstaande donderdag 16 april is de HONOR 9X Pro voor €249,- beschikbaar in Nederland. Meer informatie? Ga naar: www.hihonor.com/nl

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste gamedeals van de week: Assassin's Creed 2, Persona 5 en Astral Chain Techneut maakt eigen Nintendo Switch