et Warcraft universum heeft over de gehele wereld een hele grote fanbase opgebouwd. Het gaat soms zelfs zo ver dat mensen zich verkleden als Orc, Night Elf en zelfs Undead. En nu wij een prijsvraag hebben van World of Warcraft, gaan we je dan ook vragen om je te verkleden als Orc of een Trol. Nee hoor.. geintje!

n samenwerking met Vivendi Universal Games Benelux geven we een vijftal World of Warcraft packs weg. Daar vind je naast de game World of Warcraft ook een T-shirt en een gesigneerde poster aan. Voor de echte World of Warcraft fan dus een echte must-have.

at moet je dan wel doen om één van deze World of Warcraft packs te winnen? Je zal echt wat van Warcraft moeten afweten en de volgende vragen beantwoorden.

Vraag 1:

Wat is de naam van de stad waar voor het eerst de "Plague" uitbrak?

Vraag 2:

Wie probeert Koning Terenas over te halen zijn volk naar Kalimdor te evacueren?

Vraag 3:

Welke klasse kan er in World of Warcraft gebruik maken van een Crossbow?

eet jij de antwoorden op bovenstaande vragen en wil jij kans maken op één van de WoW Packs, stuur dan je antwoorden naar het onderstaande adres met je naam en adres gegevens en wie weet win jij een prijzenpakket vol goodies. Je kunt mee doen tot 16 februari 2005.

GNOMISH MAILBOX Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Blizzard Entertainment en Vivendi Universal Games zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 16 februari 2005 zullen helaas vervallen.