Langzaam kruip je langs de verkleurde muur van de refinery, de grote metalen pijpen lijken net gigantische tandenstokers. Voor je staat een harvester. Deze gigantische koelkast is bezig met het lossen van het net geoogste tiberium. Tegenover de harvester staan drie Nod soldaten, bewapend met slechts lichte wapens stellen ze niet zoveel voor. Je pakt je high-tech sniperrifle te voorschijn, maar bedenkt je. Als je de harvester zou opblazen neem je meteen het gebouw en de soldaten mee. Voordat je vinger de C op het toetensbord van c4 heeft bereikt wordt het scherm blauw. "Renegade.exe heeft een ongeldige bewerking uitgevoerd."

Win één van de 5 Renegade of Global Ops beta-accounts

Het valt niet mee om een beta te testen, maar je krijgt wel de kans om de nieuwste games te bekijken lang voordat ze in de winkel liggen.

Electronic Arts en Gamers.nl hebben een UNIEKE actie die geen enkele andere Nederlandstalige gamesite heeft. We geven JOU de kans om deel te nemen aan de beta test van Renegade en Global Ops. Twee van de heetste shooters van volgend jaar en jij kan meehelpen om deze titels nog beter te maken. Wat je moet doen?

Oa. ons veel geld geven, maar zusjes van 18 jaar en ouder zijn ook welkom ....

Laat ons weten waarom jij de ultieme betatester bent! Stuur je antwoord naar prijsvraag@gamers.nl en misschien maak jij wel kans om straks actief deel te mogen nemen aan het zo goed mogelijk maken van deze games. Bovendien krijg je van ons het orginele exemplaar zodra de game final is.

Kan Global Ops het populaire Counter-Strike van de troon stoten?

Tot en met 30 november kan je nog deelnemen aan deze actie. Je zal dus snel moeten zijn met je inschrijving. Global Operations website Command & Conquer Renegade site