Vrijdag de 26ste is het zo ver, dan valt het vervolg van Prince of Persia The Sands of Time in de winkelschappen. Verkrijgbaar op PC, PS2, Xbox en Gamecube is het de bedoeling dat je de Prins in een nieuw en vooral donkerder avontuur bij staat. Aan het begin wordt echter al snel duidelijk dat de Prins gedoemt is om te sterven, maar misschien kan hij met behulp van de eerder gevonden Sands of Time hier verandering in aanbrengen.

In samenwerking met Ubisoft geven we bij Gamer.nl een Prince of Persia Warrior Within Prijzen pakket weg. Er zijn 2 hoofdprijzen waarin we een Longsleeve T-shirt, Wierookbrander, Prince of Persia Pen en de PS2 game hebben gestopt en naast die prijzen zijn er ook nog 5 Gameloft Prince of Persia Mobile games te winnen.

Wat moet je hier voor doen? We vragen je niet de tijd terug te draaien, want dat gaat wat stug, maar wellicht kan je de onderstaande vragen beantwoorden.

Vraag 1:

Hoe heet de actrice die de stem inspreekt van het personage Kaileena?

Vraag 2:

Wat is de naam van de maker van de eerste Prince of Persia game?

Vraag 3:

Hoe noemt Ubisoft het vernieuwde vechtsysteem uit Prince of Persia: Warrior Within?

Weet jij de antwoorden op bovenstaande vragen en wil jij kans maken op één van de prijzen, stuur dan je antwoorden naar het onderstaande adres met je naam en adres gegevens en wie weet win jij het prijzenpakket of een van de mobile games. Je kunt mee doen tot 1 december 2004.

PRINCE OF PERSIA SANDBOX Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 december 2004 zullen helaas vervallen