WarCraft the Movie, wie weet staat dit over twee jaar boven je lokale bioscoop. Wij kunnen alleen geen twee jaar wachten en komen nu al met de WarCraft film, althans de mensen die zullen meespelen. Niet zomaar mensen, maar de grote der aarden, want alleen de besten zijn goed genoeg voor de WarCraft film. Alle acteurs zijn dan ook uitgebreid gescreend. Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd om in een mega-produktie van deze omvang mee te spelen. Met de gekozen acteurs weten wij alvast dat de film een succes zal worden, nu alleen nog wat geldschieters zien te vinden. Paladin: Sean Connery

Sean Connery heeft laten zien een van de betere acteurs in de filmscene te zijn. Met zijn Schots accent is mister 007 geschikt voor elke rol. Sean is zeker geen onbekende met ridder en fantasy films, zoals hij in First Knight, Robin Hood en Highlander II heeft laten zien. De rol van Paladin is dan ook op zijn lijf geschreven. Enige minpuntje is de leeftijd van meneer Bond, maar dankzij de voortschreidende techniek mag dat geen probleem zijn.

Arch mage: Christopher Lee

Mannen met lange witte baarden zijn moeilijk te vinden in Hollywood. Na lang zoeken kwamen we echter uit bij Christopher Lee. Cristopher zal bij veel gamers bekend zijn van zijn rol als Saruman the White in Lord of the Rings, maar hij heeft ook in een groot aantal andere films gespeeld. Hoe het met de magie van Lee staat is ons onbekend, maar mogelijk heeft hij nog wat over van LoTR.

The Mountain King: Robert de Niro

De Mountain King is een stoere, kleine dappere held. Zoals de meesten weten zijn film acteurs nogal klein. We hebben dus de keuze uit een grote groep acteurs. De groep wordt alleen een stuk kleiner door de aanwezigheid van een baard. Nu zien we Robert de Niro meestal zonder baard, maar als een van de oudere acteurs is hij alom gerespecteerd. Qua lengte past hij ook in het profiel van de mountain king en als laatste match is de Niro voor veel mensen een voorbeeld en held. Als mountain king zou Robert iets moeten aankomen. De Amerikaanse acteur is namelijk niet echt stevig. Vraag blijft hoe hij zou presteren in zijn eerste dwergenfilm.