Achtergrond

Vrijmimod: Vijf mods om Halloween in games te vieren

Griezelen en schrikken in games

Geschreven door Aida . op
Elke vrijdag verzamelen we op Gamer.nl mods waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn. Deze week zat vol met nieuws over nieuwe games op de Paris Games Week en door al die drukte zouden we haast vergeten dat Halloween zaterdagavond weer aanbreekt. Om dat te vieren hebben we vandaag een aantal mods van verschillende games verzameld die allemaal perfect zijn voor Halloween.

The Haunted Mod - Minecraft

De Haunted-mod voor Minecraft zorgt er gewoonweg voor dat er wat enge onderdelen aan het populaire spel Minecraft worden toegeovegd. De mod bevat allerlei nieuwe voorwerpen en crafting items waarvan gebruik kan worden gemaakt. De mod heeft zelfs een eigen boss genaamd Reaper en kan opgeroepen worden wanneer er gebruik wordt gemaakt van de death gem.

Alle informatie, inclusief downloads en instructies, is hier te lezen. 

Epic Halloween Overhaul mod - Skyrim

Als modders ergens hun skills kunnen uittesten, dan is het wel in de welbekende wereld van Skyrim. Op Nexusmods wordt elk jaar content toegevoegd voor een ultieme Halloween-ervaring. De Halloween Overhaul mod zorgt voor compleet nieuwe muziek, missies, locaties en decoraties door het hele spel. Deze mod krijgt elk jaar extra content en is elk jaar een succes onder spelers, dus deze is zeker de moeite waard om even te bekijken. Dit jaar is het de Spooky Scary Edition.

Screenshots van de mod in vorige jaren zijn op deze pagina te bekijken. Hier staat ook de nodige informatie over het installeren van de mod. 

Halloween Ghost Mod - GTA San Andreas

Ook de wereld van Grand Theft Auto kon worden ondergedompeld in pure Halloween-sfeer. Met deze Ghost Mod voor GTA San Andreas krijgen spelers een volledig nieuwe missie. Wanneer spelers deze mod installeren is het namelijk de bedoeling dat zij achter de man met het pompoenhoofd aan gaan. Maar wees gewaarschuwd: deze man laat zich niet snel overwinnen. Met een kettingzaag in de hand is het voor spelers alsnog oppassen geblazen.

Om de mod te installeren moeten spelers de file ‘scream.cs’ uit de map Cleo kopiëren en deze in de core-map van GTA San Andreas plaatsen. 

Collingwood Psychiatric Hospital - Call of Duty

Om spelers echt de stuipen op het lijf te jagen, hebben we een fijne mod gevonden voor Call of Duty-fans, specifiek voor de game World at War. In de Collingwood Psychiatric Hospital mod kruipen spelers in de huid van een ongewapende bewaker die in het ziekenhuis werkt. Deze map bevat ontzettend veel detail en sfeergeluiden, zoals het geluid van voortslepende kettingen over vloeren en het gegil van gemartelde patiënten. Voor Halloween is dit een perfecte mod om de schrikbestendigheid op de proef te stellen.

Informatie over de mod is hier te vinden

House of Horrors - Fallout: New Vegas

Als laatste hebben we nog een fijne locatie om te bezoeken tijdens de donkere nachten van Halloween. De House of Horrors is een nieuwe locatie in South Vegas Ruins West Entrance in de game Fallout New Vegas. Spelers gaan op een eng en uitdagend avontuur in dit nieuwe huis en krijgen te kampen met unieke kerkers, vijanden en loot. Voor een compleet nieuwe en unieke locatie, zijn spelers bij de House of Horrors-mod aan het juiste adres.

Alle details over de mod en hoe deze geïnstalleerd kan worden, is hier te vinden

Dit artikel delen:

Lees meer

De oorsprong van Lara Croft in Rise of the Tomb Raider Borderlands 2 en The Pre-Sequel krijgen grote patches
0

Reacties op: Vrijmimod: Vijf mods om Halloween in games te vieren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.