Nog maar 4 jaar is de Deense developer IO Interactive oud en toch behoort het kleine bedrijf al tot één van de bekendere namen in de gamesindustrie. Ooit opgericht als een samenwerking tussen het Noorse Film & TV bedrijf en developer Reto-Moto, bracht de groep in 2000 z'n eerste game op de markt 'Hitman: Codename 47'. Van deze game werden er maar liefst 450.000 exemplaren verkocht.

Na 2 jaar van hard werk heeft IO de opvolger van het eerste succes klaargestoomd en kunnen we binnenkort zelf beoordelen of alle vertragingen het uiteindelijk ook waard waren. Wij vonden in ieder geval dat het een mooi moment was om IO Interactive van een interview te voorzien, zo vlak na deze development-crunch.

Speciaal voor Gamer.nl hebben we IO Interactive aan het jasje getrokken en bereid gevonden voor een interview. Ditmaal laten we echter jouw grijze hersencellen werken en kan jij mee bepalen welke vragen we ze voorleggen. Wie weet krijg je zo wel antwoord op die vraag die op andere sites telkens vergeten werd te stellen.

Om zeker te zijn dat we je vraag zien, stuur je een mailtje naar info@gamers.nl met als titel 'Hitman 2 interview' en bijgesloten je vraag. Voor je mede-gamers kan je de vraag hier natuurlijk ook in ons reactiesysteem achterlaten.

De komende week zullen we dit document regelmatig bijwerken met nieuwe vragen, gevolgd tot het uiteindelijke interview, eind deze week.

Voor wat inspiratie kan je terecht op de officiele Hitman2 site.