Ben jij net zo taai als Van Helsing? Ben je zo koelbloedig als deze monster jager? Dan zit je hier goed. In samenwerking met UIP en Vivendi geeft Gamer.nl vijf goody packs weg aan die gamers die helemaal wezeloos zijn van Van Helsing.

Van Helsing is een game gebaseerd op de film "Van Helsing" van Stephen Sommers. In de hoofdrol zien we Hugh Jackman als de gevreesde en koelbloedige Gabriel Van Helsing, monster jager op de loonstrook van het Vaticaan. Aan de zijde van Van Helsing staat Princes Anna, gespeelt door een actrice die in een soort gelijke film het al eens aan de stok heeft gehad met weerwolven en vampiers. En dat is eigenlijk precies wat we willen weten! Wat jij moet doen om kans te maken op 1 van de vijf goody packs? Eigenlijk vrij simpel. Vertel ons hoe de actrice heet die de rol van Princes Anna vertolkt en vertel daar ook bij welke film het was waar ze het ook opnam tegen weerwolven en vampiers.

Stuur je antwoord voor 30 mei naar het onderstaande mail adres. Zorg ervoor dat je bij het antwoord je naam, gamer.nl nickname en adres vermeld zodat we het goody pakket wel je kant op kunnen sturen.

MONSTERLIJKE MAIL BOX

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijsvraag eindigt 30 mei 2004. Prijswinnaars krijgen per email bericht. Inzendingen zonder adres en gamer.nl nickname worden niet meegenomen in de uiteindelijke trekking.