Wat we je wel kunnen bieden is de kans om 1 van de 5 Unreal Tournament 2004 pakketten in de wacht te slepen. In dit pakket vind je naast de game ook een muismat en t-shirt. Mocht je de winnaar zijn van een van de pakketten, is natuurlijk de overwinning op je medespelers des te leuker als je jezelf in een t-shirt kunt steken waar je overwinning reeds op vermeld staat.

Om het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, hoef je niets te zoeken, geen antwoorden in te vullen of uit een lullig meerkeuzen lijstje te kiezen, maar dien je slechts een origineel bijschrift bij het onderstaande plaatje te verzinnen! Makkelijker kan toch bijna niet? Tenzij je natuurlijk totaal geen originaliteit bezit! Dan wordt het wat moeilijker.

Stuur je inzendingen voor 17 maart naar het onderstaande adres om kans te maken op 1 van de 5 pakketten. Winnaars krijgen bericht per email en zullen op de frontpage bekend worden gemaakt met de winnende bijschriften.

Schiet je antwoord nu in:

DE MAIL REDEEMER

Inzenders moeten geregistreerd zijn als vaste bezoeker van Gamer.nl. Over eventuele winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.