Deze maand brengt Activision maar liefst twee games op de markt waarin één of meerdere superhelden uit de stal van Marvel centraal staan. Allereerst is er Ultimate Spider-Man, waarin 's werelds populairste superheld van dit moment, terug keert naar zijn stripboek-roots. De andere game, X-Men Legends II, is een RPG van Raven Software, waarin je met een team van vier X-Men superhelden, gigantische complexen vol tegenstanders uitkamt.

Voor beide games hebben we een aantal leuke prijzen voor je klaar staan. Er zijn twee verschillende prijzenpaketten te winnen, eentje van Ultimate Spider-Man en eentje van X-Men Legends II. Van beide paketten geven we er drie weg!

3x Ultimate Spider-Man Pakket

Bestaande uit de volledige Playstation 2 versie van het spel en een Ultimate Spider-Man T-Shirt.

3x X-Men Legends II Pakket

Bestaande uit de volledige Playstation 2 versie van het spel en een X-Men Legends II muismat.

Om deze prijzen te kunnen winnen dien je de onderstaande twee vragen correct te beantwoorden. De vragen zijn redelijk pittig, maar de echte stripfan weet er wel raad mee!

Vraag 1: Ultimate Spider-Man speelt zich af in: A: New York B: Gotham City C: Los Angeles Vraag 2: Wie behoort niet tot de X-Men? A: Nightcrawler B: Scarlet Bitch C: Magneto Stuur beide antwoorden en de game van je voorkeur voor 24 oktober, naar: DE SUPERHELDEN MAILBOX Vergeet je adres gegevens niet en veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Activision en Contact Data zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 24 oktober 2005 zullen helaas komen te vervallen