Maandenlang hebben we moeten wachten op de nieuwste toptitel van UbiSoft. Maar uiteindelijk is het er dan toch van gekomen dat Splinter Cell klaar is en naar de winkels gestuurd kan worden. De game moet echter eerst nog geproduceerd worden, een proces waar de uitgever zich momenteel mee bezig houdt. Maar huh? Wachten, toptitel, produceren.. waar heb je het over man?

Voor alle mensen die de afgelopen tijd meer naast dan naar hun beeldscherm hebben gekeken, zullen we het nog één keer uitleggen. Op 18 april dit jaar kondigde developer UbiSoft aan bezig te zijn met de ontwikkeling van een titel die ons een nog betere stealth gameplay moest gaan leveren dan Metal Gear Solid – Splinter Cell. In het spel nemen we de rol aan van Sam Fischer, een super-agent van NSA, die als taak heeft twee verdwenen CIA agenten op te sporen. Na verloop van tijd blijkt dit echter niet het enige te zijn wat de superheld te doen staat, ook de wereld moet nog even voor een derde wereld oorlog behoedt worden.

Als voorproefje op deze indrukwekkende game kreeg Gamer.nl 20 demo cd's van de Xbox versie van het spel, welke we als prijsvraag beschikbaar hebben gesteld. Het enige wat je hier voor moest doen, was antwoord geven op de vraag waarom jij nou zo'n demo disc moest hebben. En we hebben het geweten.. We werden deze week bestookt met mailtjes van gretige bezoekers die met man en macht een kopie van de demo van de action game wilden ontvangen. Van alles hebben we ontvangen, van gedichten tot complete PhotoShop werken. Het was dan ook geen gemakkelijke opgave om de winnaars uit te kiezen, maar met veel moeite zijn we tot het volgende rijtje gekomen:

Geert de Leeuw - Marrie Mardinho - Teun Luijkx - Jerom van Haverik - “Kermit the Frog” - Marek Piepers - Martijn Reekers - Lester van Egmond - “Ronken” - Thomas Off - Fulco Vaessen - Han van Oostende - John Gerritsen - Martijn Zoomers - Marco Crapts - Bart Nicolai - Michiel Scholtes.