De opdracht was simpel: vertel ons in 15 seconden waarom jij een exemplaar van Mafia en een stoere mok verdient. De uitwerking van deze opdracht was echter heel wat minder makkelijk. Want hoe steek je nu met jou geblaat boven hetgeen uit wat andere mensen bedenken. We hebben heel wat binnen gekregen en het een was nog origineler dan het andere. De meeste mensen hadden zich een italiaans accent aangemeten en deden hun uiterste best om Marlon Brando te imiteren, terwijl de anderen er weer een heel songfestival van maakten. Sommigen gingen over tot liefdesbekentenissen aan de crew en anderen dreigden dieren of mensen van kant te maken als ze het spel niet kregen.

Trommelgeroffel: And the winners are! Paul van Cadsand weet te overtuigen met een puike imitatie van The Godfather maar vooral het dreigement over het ontnemen van de testikels van een crewlid deden het hem. Ons zaad is ons immers kostbaar want voortplanten is nog steeds het hoofddoel in het leven. Beluister het hier. Thomas van Offeren maakt er zelfs een swingend geheel van met zijn persiflage op Farce Majeur. Op swingende wijze weet hij "Het is uit het leven gegrepen" een nieuwe draai te geven. We adviseren hem dan ook mee te doen aan de soundmixshow. Met 3 verschillende inzendingen is hij trouwens niet enkel de meest mailbox-vullende persoon, maar ook de winnaar met zijn laatste liedje.

PS. de GNL jury geeft altijd extra punten voor mensen die het lef hebben om te zingen.

Thomas Wildenberg met zijn wel heel vertederende dreigement om een hondje om te brengen. Dit haalt de dierenvrienden op onze crew natuurlijk over tot het toesturen van een exemplaar van het spel want er is de laatste tijd al genoeg leed voor deze viervoeters. Beluister het hier. Steve Scherpereel verklaart ons de liefde, en wij verklaren hem de liefde door hem een exemplaar van Mafia toe te sturen. Beluister zijn geluid hier. Menno Wijffels dreigt met het wereldberoemde "offer you can't refuse" en doet zijn opperste best om een leuk italiaans accent uit z'n strot te pompen, iets wat alleen aan de echte mafiosi voorbehouden is. Vandaar dat ook hij een exemplaar van het spel thuis kan verwachten. Beluisteren doe je hier. We wensen de winnaars veel plezier met het verkennen van de wereld in en rond Lost Heaven. En voor alle mensen die niet gewonnen hebben: laat ons heel!