Het einde van het jaar is doorgaans een mooi moment om terug te blikken, maar Gamer.nl gaat zoals altijd tegen deze traditie in en blikt juist vooruit naar het komende jaar. De komende vijf dagen gaan we namelijk kijken wat 2006 ons allemaal te bieden heeft.

Dit doen we allereerst met een Top 100 van de meest veelbelovende titels voor het aankomende jaar. Deze Top 100 is samengesteld uit titels die aangekondigd zijn en waarvan we al een aantal screenshots hebben mogen bewonderen. Daarnaast moet het redelijk waarschijnlijk zijn dat deze games in 2006 op de markt zullen komen. Uitbreidingen en spellen die al in de VS zijn verschenen, komen eveneens niet in de lijst voor. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om spellen voor platformen die nog niet beschikbaar zijn, niet in de lijst op te nemen. Geen Playstation 3 of Revolution spellen dus.

De categorieën die niet in de lijst zijn opgenomen, komen echter niets te kort. Deze zijn namelijk opgenomen in aparte lijstjes die eveneens de komende week zullen verschijnen. Naast een uitgebreide vooruitblik op de next-gen consoles van Sony en Nintendo, kun je een Top 10 van games verwachten die al in de VS zijn verschenen en een Top 5 van de meest veelbelovende uitbreidingen. Eveneens bekijken we nog welke vijf uitgevers het komende jaar het best uit de verf lijken te komen. Ten slotte speculeren we er nog even heftig op los: van welke spellen hopen we stiekem, dat we ze volgend jaar mogen verwachten.

Dinsdag 27 december Top 100: Nummers 100 t/m 71 Top 5 Meest Veelbelovende Expansion Packs Woensdag 28 december Top 100: Nummers 70 t/m 41 Vooruitblik op Playstation 3 en Revolution Donderdag 29 december Top 100: Nummers 40 t/m 26 Top 10 Reeds Verschenen in de US Vrijdag 30 december Top 100: Nummers 25 t/m 11 Top 5 Meestbelovende Uitgevers Zaterdag 31 december Top 100: Nummers 10 t/m 1 Speculaties voor 2006 De Top 100 Meest Veelbelovende Games van 2006 werd mogelijk gemaakt door: Erwin Bergervoet, Frans Coehoorn, Gerjan Dragt, Rob de Groot, Alexander Kok, Ronnie Perdok, Joran Polak, Jaap van Nes, Yarno Ritzen, Erwin Vogelaar en Peter Zeilstra.