Zeker sinds de bèta is begonnen, heerst er een ware LittleBigPlanet-gekte in gamesland. Ook op de Gamer.nl-redactie zijn we verslaafd geraakt en verslingerd aan het lieflijke uiterlijk en verfrissende gameplay. Mooi moment om iets met deze game te doen dus. Daarom gaan wij samen met jullie een uniek LittleBigPlanet level maken met een Gamer.nl-thema.

We hebben al een verhaaltje bedacht, maar hebben een aantal elementen opengelaten. Aan de hand van polls kunnen jullie stemmen op hoe die elementen moeten worden ingevuld. Lees dus verder en stem! Om de dag zetten we een nieuwe poll online om een nieuw element in het level toe te voegen en aan het einde van de rit plaatsen we een video van het hele level.

Sackboy heeft een drukke dag achter de rug als Gamer.nl-redacteur. Hij duikt dan ook zijn bedje in om goed te slapen, want de volgende dag moet hij weer naar de redactie toe. Hij verzeilt al snel in dromenland. Hij kruipt door een gigantisch Gamer.nl-logo heen om vervolgens een nachtmerrie over zijn console te krijgen.

De Xbox 360 van Sackboy heeft namelijk een red ring of death. Wanneer hij zijn problemen met de Xbox 360 heeft opgelost, wordt hij eindelijk wakker. Maar veel te laat! Sackboy gaat snel op weg naar kantoor.

Sackboy springt in zijn monstertruck en scheurt als een dolle naar kantoor.

Eenmaal aangekomen bij het Gamer.nl-kantoor komt Sackboy voor een dichte deur te staan. Op slot gedaan door de boze nieuwe hoofdredacteur.

Sackboy laat zich echter niet uit het veld slaan, en blaast de deur op.

Maar dat betekent niet dat hij gewoon aan het werk kan. Voordat hij nieuws kan gaan plaatsen, games kan spelen en reviews kan schrijven zal hij eerst de nieuwe hoofdredacteur onder ogen moeten komen. Deze probeert hem flink te grazen te nemen.

Hoe probeert de nieuwe hoofdredacteur Sackboy te straffen?