Sam Fisher sneakt voor een tweede maal naar de Cube en de PS2 in Splinter Cell: Pandora Tomorrow. Geheel volgens in stijl gaat Sam wederom de strijd aan met een nieuwe vijand die de wereldvrede bedreigd. En terwijl hij daar mee druk bezig is zitten wij voor onze tv's en monitoren rustig Splinter Cell te spelen. Het enige dat daar nog bij ontbreekt is je eigen vertrouwde Sam naast je.

Als jij het antwoord weet op de volgende vraag en deze ons toestuurt , dan maak je kans op je eigen 31 cm hoge Sam Fisher. Helaas kan er natuurlijk maar één Sam worden weggegeven wat inhoud dat de 2e en 3de prijswinnaars een Splinter Cell CD-Case, Splinter Cell Cap en Blocknote krijgen toegestuurd.

Hoeveel extra missies heeft Splinter Cell: Pandora Tomorrow voor de PS2 en GC?

Weet jij het antwoord op deze vraag? Stuur dan je antwoord voorzien van je naam, adres en je Gamer.nl Nickname voor 15 juni naar het onderstaande vertrouwde mailadres.

SNEAKY MAIL BOX Veel Succes!

Alleen geregistreerde Gamer.nl bezoekers kunnen meedoen aan de prijsvraag. Je mag maar 1 keer meedoen. Inzendingen zonder naam en adres kunnen niet worden behandeld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.