Nu bezitters van een Xbox al geruime tijd kunnen genieten van het veel besproken Splinter Cell, is het binnenkort ook de beurt aan PC-, Playstation 2 en Gameboy Advance eigenaren. Voor spionage-fans hebben we alle feiten eens op een rijtje gezet en duiken we de wereld van gadgets en spygames. Maar voordat we de PC-versie van Splinter Cell onder handen nemen, geven we eerst een flinke zwik demo's weg van de Playstation 2 versie.

Splinter Cell is een nieuwste actie/spygame waarin je de rol aanneemt van Sam Fisher, een elite commando in dienst van Third Echelon, een geheime organisatie die het opneemt tegen de zwaarste terroristen. Door slim gebruik te maken van je omgeving, waarin schaduw en licht een belangrijke rol spelen, dien je langs tegenstanders te sluipen en topgeheimen te stelen uit de best beveiligde gebouwen. Hiervoor heb je de beschikking over verschillende gadgets en moves.

Win een van de 20 demo's

Met de komst van Splinter Cell naar de Playstation 2 geeft Gamer.nl jouw de mogelijkheid om alvast een voorproefje te krijgen van deze game en kans te maken op één van de 20 demo-cd's. Wat je hiervoor moet doen is simpel:

Stuur je Gamer.nl gebruikersnaam naar prijsvraag@gamer.nl o.v.v. 'Splinter Cell PS2 demo'.

Elke 5e inzender ontvangt een exemplaar.