Om je alvast een wat breder beeld te geven van de diversiteit van SpellForce hebben we een aantal screenshots voor jullie onder elkaar gezet. Zoals je zelf kunt zien, verschillen de omgevingen van ijs, naar lava en naar groene heuvels waar lieflijk schattige konijntjes nietsvermoedend wachten op de binnentrekkende hordes van Orcs en DarkElves. Als deze lieve beestjes maar niet onder voet worden gelopen!

SpellForce tovert de nodige effecten uit je videokaart. De veldslagen worden in real-time weergegeven en geven een grootschalig gevoel aan de game. Tot op de kleinste details worden de modellen van de characters en units weergegeven en de mate waarin de speler kan inzoomen op zijn leger of basis, geeft het spel net even meer diepgang.

Dat SpellForce de wereld van het Fantasy genre is betreden is niet echt een geheim. De Orcs, Dwarves, Elves en andere aan de Fantasy wereld gerelateerde beesten en monsters vullen je scherm op elke missie. Veriërend in grote en sterkte leidt je je legers tot ofwel de overwinning, danwel een zware nederlaag.

Lees binnenkort de review van SpellForce op Gamer.nl om te lezen of dit alles niet alleen mooi is, maar ook goed te spelen valt. We houden je op de hoogte.