Groot, groter, grootst... Dat is wat Sony als uitgangspunt heeft moeten hebben toen ze aan het onofficiële vervolg op de sfeervolle game ICO begonnen. Een weergaloze game die geen gelijke kent vol spanning en een vernieuwende vorm van gameplay. Half februari stak echter Shadow of the Colossus haar kop uit het gras in Europa en deze game bevat naast een zelfde soort sfeer ook weer erg unieke gameplay elementen.

In samenwerking met Sony Europe geven we vier gamers de kans deze unieke game aan hun collectie toe te voegen. Maar naast een kolossale game geven we er ook nog een ander leuk presentje bij! BIG JENGA!!

Als je Shadow of the Colossus links kan laten liggen, wat erg moeilijk zal zijn, dan kan je met deze blokken game aan de slag. Samen met je vrienden of met je familie kan je proberen een toren af te bouwen zonder dat deze in elkaar valt. Gezellig 's avonds voor de open haard? of toch de blokjes IN de open haard? Hoe dan ook, plezier al om!

Wat moet je doen om kans te maken op deze unieke game met Big Jenga? Beantwoord de onderstaande vragen met de juiste antwoorden en wie weet maak jij straks jacht op ongekend grote kolossen of duik je terug in je kindertijd met een blokken game.

Vraag 1:

Wat is het hoogste gebouw ter wereld?

Vraag 2:

Wat is vandaag de dag het grootste dier ter wereld?

Stuur je antwoorden, samen met je naam en adresgegevens naar de onderstaande mailbox en wie weet maak jij kans op één van onze kolossale prijzen.

HUGE SHADOWY MAILBOX Vergeet je adresgegevens niet en veel Succes! Surf voor meer info over Shadow of the Colossus naar de officiële gamepagina van Sony.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Sony en Linden & Barbosa zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 14 maart 2006 zullen helaas komen te vervallen.