Geheel in stijl sneakte Sam Fisher deze week de winkels binnen en veroverde daar gelijk een plaatsje in de verkoop top 10. Niet geheel onverwacht eigenlijk, gezien dat naast het feit de game een goede single player ervaring is er een verslavende en goed verzorgde multiplayer mode in zit. Splintercell Pandora Tomorrow is verkrijgbaar op Xbox en PC waarbij bij beide versies multiplayer vertegenwoordigd is.

Om je desktop wat meer stealthy aan te kleden hebben we een aantal wallpapers voor je op een rijtje gezet. Ben je meer visueel ingesteld en wil je wat filmpjes bekijken, dan kan je die hier ook onder vinden.

Voor die mensen die nog steeds de single player of de multiplayer demo niet hebben gedownload of gespeeld, gebruik dan de onderstaande links om dat alsnog te doen, het is de moeite waard. Voor alle bestanden kan je rechtermuisknop op de link drukken en OPSLAAN ALS kiezen, voor Engelse Windows users, Save as.

Movies en Trailers:

Twice the Stealth Trailer (77mb) Splintercell Pandora Tomorrow Intro (40mb) Multiplayer Mercenary Movie (7mb) Multiplayer Spy movie (6mb) Splintercell Traffice Web (17mb)

Demos:

Splintercell Pandora Tomorrow Single Player Demo (120mb) Splintercell Pandora Tomorrow Multi Player Demo (63mb)

Patches:

Splinter Cell: Pandora Tomorrow Patch 1.1

Wallpapers:

Wallpaper 1 1280 x 960                     Wallpaper 2 1280 x 960

Wallpaper 3 1280 x 960