Achtergrond
RuneFest

RuneFest 2018 in foto's en video

Grootste festival ooit voor fans van de RuneScape-games

Geschreven door Dennis Mons op
Afgelopen weekend werd in Londen RuneFest 2018 waar duizenden fans van RuneScape en Old School RuneScape bij elkaar kwamen om hun liefde voor de game te vieren. Ook konden ze quests doen, luisteren naar een orkest dat de tunes uit het spel speelde en ontmoette ze vele leden van het ontwikkelteam van Jagex.

Twee dagen lang konden fans van RuneScape genieten van alles wat met de game te maken heeft. Op vrijdag konden fans genieten van RuneScape Live: Gielinor in Harmony waarbij het Royal Philharmonic Concert Orchestra de bekende liedjes uit de games speelde, begeleidt door een hilarisch verhaal waarin Jagex zichzelf enorm op de hak nam.

De dag erna was het tijd voor RuneFest zelf. Hier konden 'scapers' luisteren naar de makers van het spel, quests uitvoeren, rondlopen in Relleka, en kregen het nieuws over de aankomende updates en mobile-games van de ontwikkelaar. Zo komt op 30 oktober de mobile-versie van Old School Runescape uit en konden bezoekers ook de moderne versie van de game alvast spelen op Android-telefoons.

Ook Gamer.nl was van de partij en heeft (samen met de organisatie van RuneFest zelf) talloze foto's genomen en een video om je een beeld te geven van hoe groot en uniek het festival is.

...

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony kondigt Borderlands 2 aan voor PlayStation VR Details microtransactiesysteem van Fallout 76 bekend
0

Reacties op: RuneFest 2018 in foto's en video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.