Dozen heb je in alle soorten en maten en voor allerlei soorten doeleinden. Er is echter een doos waar je elke dag een beroep op moet kunnen doen. Die elke dag fris en schoon voor je klaar moet staan en die elke dag weer met liefde beschermd wat jij erin stopt. We hebben het natuurlijk over de lunchdoos, onmisbaar voor iedereen die op het werk, school of welke locatie dan ook zijn eigen bammetjes naar binnen wil werken.

Het gaat echter slecht met de lunchdoos, want steeds meer mensen eten hun middagvoer bij de kantine, snackbar, bakker of supermarkt, waardoor de lunchdoos steeds meer in de verdrukking komt. Naast het maken van goede games streeft Big Huge Games ook het onderhouden van goede gewoontes na, vandaar dat er een speciale editie is van Rise of Nations, verpakt in een lunchdoos. Niet zomaar een lunchdoos, want deze doos heeft de volgende specificaties:

Een exemplaar van de historische strategische RTS Rise of Nations.

Mooi afgewerkt zilveren design, met twee klassieke ijzerkleurige sluitingen en een comfortabel handvat, waarmee de lunchdoos makkelijk vervoert kan worden.

Een Rise of Nations polo, geen T-shirt, maar een echte polo van hoogwaardige kwaliteit, waarmee jij straks de blits maakt op schoolplein of tijdens werkoverleg.

Een stuk of 10 Chinese gelukskoekjes. Geloof jij in het lot, dan zijn deze koekjes een must-eat. Elk koekje bevat namelijk een voorspelling waarmee jij de dag vooruit kan.

De lunchdoos der lunchdozen

Zoals je hierboven kunt zien gaat het om een goedgevulde doos. En die kan JIJ winnen. Het enige wat je moet doen is een foto maken van je huidige lunchdoos. De meest zielige, afgetrapte en verwaarloosde lunchdoos zal uiteindelijk vervangen worden door dit meesterlijke zilveren exemplaar.

Je inzending kun je t/m 4 juni sturen naar prijsvraag@gamer.nl. Op 5 juni zal de prijswinnaar bekend worden gemaakt en tonen we de leukste inzendingen.