Riddick, fulltime crimineel en klerenkast is in het donker in zijn voordeel. Met zijn aangepaste geïmplanteerde lenzen ziet hij alles in een paarse aura gloed. Maar zo'n voordeel op je vijanden heeft ook een nadeel; zijn ogen zijn extreem gevoelig voor licht.

In samenwerking met Vivendi Games Nederland maak je bij Gamer.nl tijdens onze Riddick Featureweek kans op het winnen van één van de twee Game + Zonnebril sets van de game The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.

Afgebeelde brillen dienen alleen ter illustratie

Wie weet loop jij deze zomer met een echte Riddick zonnebril op je neus en beschermd deze ook jouw ogen tegen de scherpe stralen van de zon. Het enige wat je daar voor hoeft te doen is het antwoord te weten op de volgende vraag en een keuze te maken uit de daarop volgende antwoorden.

Wat is de volledige naam van Riddick in de nieuwe film "The Chronicles of Riddick"? a) Richard. B. Riddick b) Rick D. Riddick c) Robert P. Riddick d) Regalus B. Riddick

Stuur je antwoord met je volledige naam en adres naar het onderstaande email adres voor 9 augustus en maak kans op je eigen exemplaar van The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay op Xbox en je eigen Riddick zonnebril. De zomer moet toch niet veel gekker worden!

PIK DONKERE MAILBOX Veel Succes!

Inzendingen moeten volledig zijn ingevuld, dat wil zeggen met je volledige naam en adres. Alleen mensen die geregistreerd lid zijn van Gamer.nl kunnen mee doen aan de prijsvraag. Onvolledige prijsvraag inzendingen zullen niet worden meegenomen in de uiteindelijke prijstrekking. Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.