Het Accretia koninkrijk is een totalitair regime waarin het koninkrijk centraal staat. Doel van dit ras is om hun territorium uit te breiden tot de verste regionen. De Accretia voelen geen wroeging als zij andere rassen de dood in jagen. Ze zijn een soort mechanise organismen die nog het meest weg hebben van robot-achtigen. Hun kijk op de wereld is materialistisch. De Accretia zijn er trots op dat zij het sterkste ras zijn in het sterrenstelsel, trots op hun gigantische wapens die zij gemaakt hebben om alles en iedereen een kop kleiner te maken.

Aangezien de Accretia min of meer robots zijn, kan dit ras zichzelf uitrusten met 'launchers': enorme kanonnen die op de armen bevestigd kunnen worden en zeer veel schade kunnen doen. Om deze launchers te verkrijgen dient wel eerst een bepaald level gehaald te worden wat inhoudt dat er flink gewerkt zal moeten worden door het aangaan van missies om zo experience points te verkrijgen. Er zitten echter ook nadelen aan de launcher vast want deze zijn ten eerste zeer duur en bovendien beperkt het de bewegingsvrijheid.

De cyborg-like Accretia zijn ontstaan door kloonexperimenten waarbij hun hersenen getransplanteerd werden in de machine-achtige lichamen die compleet van metaal zijn gemaakt. Accretia zien er stoer uit en het wapenarsenaal waarover ze de beschikking hebben is meer dan interessant en indrukwekkend. Gigantische bijlen en zwaarden lijken bevestigd aan hun arm. Geeft een lekker gevoel tijdens het game.

De Accretia zijn er trots op dat zij het sterkste ras zijn in het sterrenstelsel, trots op hun gigantische wapens die zij gemaakt hebben om alles en iedereen een kop kleiner te maken. Enige nadeel is dat zij, in tegenstelling tot de Bellato en de Cora, geen beschikking hebben over magie.