Het is zomer, de zon schijnt, het is vreselijk benauwd en er is geen zuchtje wind te bekennen. Wat je het liefst zou doen is een frisse duik nemen in een subtropisch zwemparadijs, op je buik van een mega grote waterglijbaan afglijen of van een toren hoge duikplank naar het kleine blauwe plasje beneden springen.

Helaas is het bovenstaande niet altijd even makkelijk te realiseren. Dat hebben de ontwikkelaars van de nieuwste uitbreiding van Roller Coaster Tycoon 3 ook gedacht toen ze begonnen aan Roller Coaster Tycoon 3: Dolle Water Pret. In samenwerking met Atari geeft Gamer.nl deze zomer 5 exemplaren van deze nieuwe uitbreiding weg. Misschien voor die dagen dat je thuis met je airco of ventilator achter je PC cq minioventje zit. Wat moet je doen om kans te maken? Gewoon antwoord geven op de volgende vraag.

Wat is de naam van het grootste waterpretpark in Europa?

Weet jij het antwoord op de bovenstaande vraag en wil jij één van de vijf exemplaren van Roller Coaster 3: Dolle Waterpret winnen, stuur dan je antwoord voor 9 juli naar het onderstaande email adres.

DOORDRENKTE MAILBOX Veel Succes!

Roller Coaster Tycoon3: Dolle Waterpret is een uitbreiding op Roller Coaster Tycoon 3. Je hebt het originele spel nodig om de uitbreiding te kunnen spelen. Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Atari zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 9 juli 2005 zullen helaas vervallen