Dat je digitaal de tactieken bezit is misschien mooi meegenomen, maar durf je die acties ook te ondernemen als je tegenstanders echte mensen zijn? Nu iedereen een beetje ingespeeld is en Ravenshield onder de knie heeft gekregen is het tijd om te zien wie er echt het beste is. Gamer.nl organiseert in samenwerking met Ubisoft een toernooi voor de echte Hardcore spelers. Prijs? Menselijke tegenstanders en verf, veel verf. Wat?

Vrijdag 9 mei om 2100 hours, zal er op de GamePoint servers een Ravenshield toernooi worden gehouden om te bepalen wie de beste Ravenshield speler is. Een toernooi waarbij je stalen zenuwen moet hebben en moet beschikken over een Über reactievermogen.

Team warfare

Wie?

Deelnemen aan het toernooi is first-come-first-serve en zal dan ook beperkt zijn voor een gelimiteerd aantal deelnemers. Er is een drietal sessies voor elk 8 spelers, waaruit de beste 8 worden gekozen. Die zullen vervolgens een finale ronde spelen, waaruit de finale winnaars worden gekozen.

* Spelers moeten natuurlijk in het bezit zijn van de retail versie van Ravenshield.

Prijzen Natuurlijk kan er maar 1 de beste zijn, en dat mag bekend worden ook. Als jij de beste bent win je de laatste plaats in het Gamer.nl Painball Event 2003. Maar dat is niet alles natuurlijk, om te laten zien dat je echt goed bent krijg je ook een Ravenshield Tshirt ,een Mobile Radio en een Ravenshield Keyring.

Ravenshield Prijzenpakket

Tot slot

Deelname aan dit toernooi mag per speler slechts éénmaal. Spelers die meerdere malen deelnemen worden gediskwalificeerd. De wedstrijden worden bijgewoond door Gamer.nl/GamePoint server-admins die in alle gevallen een doorslaggevend oordeel vellen. Cheaters worden per direct gediskwalificeerd en tevens gebanned van de server.

Over de uitslag is geen verdere correspondentie mogelijk.

UPDATE: De rules, de levels en de server worden bekend gemaakt op 9 mei, blijf deze page dus in de gaten houden. Inschrijven is niet nodig. First come.. first serve! UPDATE: De procedure:

Patch Raven Shield naar de laatste versie v1.1

Log vanaf 21:00 via de ingame browser in op "Gamer.nl Ravenshield"

Het wachtwoord is 'gamernl'

Er worden 3 sessies georganiseerd van elk 8 spelers, per sessie 10 minuten.

De winnaar is degene met in totaal de meeste kills. (survival mode). Is er een gelijke hoeveelheid kills, dan wordt er naar de resterende stats gekeken.

Gebruik als nickname je Gamer.nl nick! Als je niet bent geregistreerd is het ook niet mogelijk om te winnen.

UPDATE:

Omdat een aantal mensen problemen heeft om de compo-server te bereiken, zijn we momenteel het probleem aan het verhelpen. Hierdoor zullen de voor vandaag geplande rondes worden verschoven naar een nieuwe datum. Meer info hierover volgt snel op de frontpage.