Nochnoi Dozor aka Nightwatch, is de film uit Rusland die liet zien dat niet alleen Hollywood films krachtig in special effects kunnen zijn maar dat er ook andere werelddelen zijn die dat voor elkaar kunnen krijgen. In ons land is Nochnoi Dozor nog niet in de bios te vinden, maar vanaf donderdag 6 oktober, voor de oplettende mensen onder ons is dat deze week!, zal de film hier in veel bioscoop zalen gaan draaien.

Het is dus nog even wachten voor mensen die van Science Fiction films houden en van creepy verhalen houden, maar om je een beetje in de stemming te brengen, hebben we in samenwerking met Twentieth Century Fox Film Nederland een prijsvraag opgezet waar je U tegen zegt.

Als jij onze twee vragen kunt beantwoorden maak je kans op één van de vijf prijzenpakketen waar zelfs de Russen jaloers op zijn. Wat dacht je van de soundtrack van Feeder, een T-shirt van Feeder, een set van 4 mega coole Wodka glazen en het spinnenpopje uit de film!

Wat moet je doen om één van deze vijf coole prijzenpakket te winnen? Simpel, beantwoord de onderstaande vragen en stuur ze voor 12 oktober naar het onderstaande adres en wie weet slurp jij binnenkort Wodka uit Nochnoi Dozor glazen! Vraag 1:

Wat is de naam van de regiseur van Nochnoi Dozor?

Vraag 2:

Waar is de film in Nederland in premiere gegaan?

HIER DIE WODKAGLAZEN!! MAILBOX Vergeet je adres gegevens niet en veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Twentieth Century Fox Film Nederland zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 12 oktober 2005 zullen helaas komen te vervallen