Dino Island De jongens bij Monte Cristo werken hard, maar veel goede spellen hebben ze nog niet op hun naam gezet. Ze richten zich vooral op het tycoon-genre en dat is bij Dino Island ook het geval. Dino Island wordt een combinatie tussen Zoo Tycoon en Theme Park World, en geeft je net als in de aanvulling voor Zoo Tycoon de mogelijkheid om een eigen Jurassic Park te bouwen. Het is ook mogelijk om je eigen Dino te creeëren, en volgens de website zijn er miljarden mogelijke combinaties. Met het gebruik van een 16bit kleurenpalet waaruit je zelf een kleur mag kiezen kom je natuurlijk makkelijk aan zo'n getal. Het spel zal volledig in 3D zijn en de nodige kleurrijke graphics bevatten, die doen denken aan Theme Park World. Wordt vast weer leuk vertier voor de kotertjes onder ons. Grand Prix 4

Alle delen uit de Grand Prix serie hebben in hun tijd de standaard voor graphics en realisme in de Formule1 simulatiespellen gezet. Iets wat met deel 4 weer het geval is. Het spel zal alle auto's en courreurs van het seizoen 2001 bevatten en ligt op dit gebied nog iets achter op F1 2002 van EA, wat nagenoeg tegelijk zal verschijnen en het 2002 seizoen zal bevatten. Voor dit vierde deel is de hulp ingeroepen van het Arrows F1 team waardoor het realisme waarschijnlijk nog iets hoger komt te liggen. Voor de beginnelingen zullen natuurlijk nog steeds een hele reeks hulpjes beschikbaar zijn waardoor je eigenlijk alleen nog maar gas hoeft te geven. Tussen F1 2002 en Grand Prix 4 zal een heftige strijd plaats gaan vinden, maar voor de echte fans staat de keuze waarschijnlijk al lang vast.

Grand Theft Auto 3 Misschien wel de meest geanticipeerde titel van dit moment. Werkelijk iedereen lijkt erop te wachten, terwijl GTA3 op de PS2 al een tijd uit is (en iedereen dus al weet wat het is) Toch belooft de PC versie heel wat meer te gaan worden. Helaas zal het aspect waarin de eerste twee delen van de GTA reeks nog steeds voortleven op PC niet meer aanwezig zijn, namelijk multiplayer. De PC versie zal echter wel betere graphics hebben in hogere resoluties en ondersteuning voor muis en toestenbord controls. GTA3 is natuurlijk dé manier om jezelf kennis te laten maken met de keiharde wereld van de gangsters. Autotje jatten, ritje maken, chaos veroorzaken, je mag het helemaal zelf kiezen. Duidelijk een van de toppers van de komende maanden.