Omdat er voor liefhebbers van Operation Flashpoint natuurlijk wat te winnen moet zijn in een featureweek, heeft Codemasters Benelux een flink pakket met prijzen ter beschikking gesteld.

Zo maak je kans op officiele Operation Flashpoint t-shirts en geven we daarnaast een aantal exemplaren van de 'Operation Flashpoint Special Edition' weg, een versie die niet in de winkel te koop is!

Wat moet je daarvoor doen? Wel, we willen enkel weten waarom we jou een exemplaar van de special edition of het t-shirt toe moeten sturen. Dat lijkt misschien simpel te beantwoorden, maar we verwachten hier natuurlijk wel wat orginaliteit in het antwoord op deze vraag.

De inzendingen van de uiteindelijke winnaars worden hier op de site gepubliceerd. Maak het dus niet al te persoonlijk.

Geef ons een orginele reden om je één van de 'Operation Flashpoint Special Edition's ' of officieel Flashpoint t-shirt toe te sturen.

Stuur ons ook de onderstaande gegevens toe zodat we de prijswinnaars hun game of t-shirt snel kunnen toesturen. Het niet meesturen van één van deze info zorgt voor diskwalificatie.

Naam

Adres

Postcode + Plaats

Telefoon

Mail

De inzending kan worden gestuurd naar prijsvraag@gamers.nl. Over de uitslag van deze prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd met de redactie. De inzendingen mogen tot 1 juli worden ingestuurd. Binnen een week erna maken we de winnaars bekend.