Feel like a Mercenary? Zin om voor één dag in de huid te kruipen van een Mercenary en de redacties van de bekendste lifestyle-pers op stelten te zetten? Dan is dit je kans! Contact Data zoekt mensen die gedurende één dag exclusief de game "Mercenaries" gaan voorstellen bij de populairste bladen en kranten van Nederland. Lijk jij op één van de Mercenary-hoofdpersonages (de knappe Britse Jennifer Mui, de Amerikaanse bink Chris Jacobs of de "die-hard" Zweed Matthias Milsson)? Kan jij gamen als de beste? Ben je overtuigend, enthousiast en kan je je inleven in een personage? Was het je droom om altijd al eens met een echte leger-Jeep mee te rijden? En ben je de eerste week van februari beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Van links naar rechts: Jennifer Mui (uk), Matthias Milsson (swe) & Chris Jacobs (usa)

Wat moet je doen? Lijk jij op één van bovenstaande game personages, stuur dan een mailtje naar het onderstaande adres met daarin je motivatie en een foto. Als jij één van de lucky winners bent, nemen we contact met je op.

Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis, want als reward krijg je de full boxed Mercenaries game en een leuk gevuld goodie pakket.

Stuur je foto met Motivatie naar:

THE HIRED GUNS MAILBOX Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijsvraag is toegankelijk voor inwoners van Nederland. Inzendingen zonder foto worden niet geaccepteerd.