Elke dag krijg je hier op Gamer.nl nieuws, reviews, previews, artikelen en wedstrijden voorgeschoteld van de nieuwste games en van games die nog uit moeten komen. Het is dus ook niet zo gek dat alles bij ons om games, games en nog eens games draait. Dat is de exacte reden dat we dit jaar met de gehele redactie van Gamer.nl de GamExpo 2005 zullen bezoeken.

Geheel in het teken van World of Warcraft zal Gamer.nl jullie een stand bieden waar je gezellig met andere bezoekers kan praten over games, of wat je op de beurs hebt gezien, maar waar je ook de mensen achter Gamer.nl eens kunt ontmoeten. Altijd al eens willen weten wie die Firefox “reageer bug” nooit heeft verholpen? Of wie de ontwerpen van de verschillende featureweken maakt? Dan is dit de ideale kans om dat uit te vinden, want we zijn er allemaal.

Heb je wel eens van World of Warcraft gehoord, maar ben je nog nooit in aanraking gekomen met de game, dan bieden we je de kans om eens te zien wat de game allemaal inhoudt. Op een aantal PC's kunnen jullie zelf een personage aanmaken en online verschillende werelden gaan verkennen met duizenden spelers.

Wat jullie wellicht allemaal wel af hebben gevraagd en wellicht zijn vergeten is waarom er nog geen nieuwe layout van Gamer.nl online is verschenen. Nu kan ik niet veel zeggen, maar we zijn erg dicht bij de release van wat wij dé website voor Gamers vinden. Hoe die website er uit ziet, kan je uitvinden op onze stand tijdens een van onze sneak peeks. Heb je daar dan eventueel vragen over, kan je ze direct aan ons stellen, we zijn er tenslotte toch!

We zien je graag terug op de GamExpo 2005 in hal nummer 9, stand 9A010. Deze is vlakbij de ingang en de minibioscoop te vinden. De GamExpo is te bezoeken vanaf vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november. De hal is elke dag geopend van 10:00 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's middags.