Vrouwen, elke Leisure Suit Larry zit er vol mee. Ook Leisure Suit Larry Magna Cum Laude is hier geen uitzondering op. Hadden de eerdere delen nog een handje vol aan chicks, dit deel heeft er meer dan 10 voor je in petto. Hier vind je alvast een greep uit de lijst met vrouwtjes die Larry Lovage zoal tegen kan komen tijdens zijn dolle dagen op school. Sally Mae Beauregard

Geboortedatum: 3 juli, 1984

Geboorteplaats: Meat Cove, Oklahoma

Lengte: Langer dan Larry

Cupmaat: Een koe is er niks bij.

IQ: 94

Yeehaw! Als je dacht dat Scruem Hall alleen maar brave suburban-vrouwtjes herbergt, dan heb je het mis. Sally “Ik brandmerk graag hengsten in mijn vrije tijd” Mae is een echte plattelands-dame uit Meat Cove, Oklahoma en doet poging tot een agrarische studie (wat kan Sally anders?).

Wil je flink scoren bij haar, dan zul je je baard moeten laten staan, Sally wordt namelijk helemaal wild van baarden. Mannen die niet verder komen dan een paar donshaartjes, wees vooral niet getreurd. Ook een paar lieve vlechtjes doen het altijd goed bij Sally. Zal het Larry lukken deze flinke cowgirl te temmen of is het Larry zelf die er van langs krijgt met de leren zweep?

Bilzarbra Smith

Geboortedatum:

4 oktober 1980

Geboorteplaats: Bullionville, Utah

Lengte: Ook al langer dan Larry

Cupmaat: 80b

IQ: 99

Met in de ene hand haar mobieltje en in de andere hand een drankje staat de lieftallige Blilzarbra altijd te bellen met haar agent, hopend op nieuwe filmrollen. Diep in haar hart wil Bilzarbra graag een actrice worden, het liefst eentje van het kaliber Alicia Silverstone, haar grote idool. Verder is deze dame een echte liefhebster van geld en faam, en tja, dat ligt natuurlijk niet in Larry's straatje. Is deze mysterieuze dame dan eigenlijk niet te hoog gegrepen voor onze hitsige held?

Zena “Strippen is mijn leven” Zeppelins

Geboortedatum: 1 augustus 1982

Gebooteplaats: Bell End, Florida.

Lengte: Wederom langer dan Larry

Cupmaat: Een flinke C.

IQ: 100,69

De sexy Zena Zeppelins weet wel hoe ze een man op kan winden. Overdag speelt ze de schattige studente, maar als de zon ondergaat komt het stoute meisje naar boven. In haar vrije tijd stript Zena. Aangezien haar vader het collegegeld niet kon betalen, is dit de manier om geld bij elkaar te sprokkelen. Lukt het niet helemaal om rond te komen elke maand, dan gaat Zena verder dan menig man kan dromen.

Klinkt als de juiste vrouw voor Larry dus.

La Analisa Gambozinni

Geboortedatum: 24 april 1985

Gebooteplaats: Brick Town, New Jersey

Lengte: Bijna net zo lang als Larry…not.

Cupmaat: 75c

IQ: 105

Het Italiaanse bloed is volop aanwezig bij Analisa Gambozinni en net zoals haar familia is Analisa niet vies van een flink potje gokken. Larry zal dan ook zijn uiterste best moeten doen om van haar te winnen tijdens een van de vele college-games die Scruem Hall kent.

Barbara Jo Bimbo, cheerleader in hart en spieren

Geboortedatum: 12 mei 1983

Gebooteplaats: Airhead, Californië

Lengte: Nog steeds langer dan Larry

Gewicht: 'Vrij' gewichtig.

Cupmaat: Ongeveer de grootte van Larry's hoofd.

IQ: 86

Een school zonder cheerleaders is als Larry zonder seks. Compleet kansloos dus. Gelukkig voor de school (én Larry) is er Barbara Jo, één van de cheerleaders. Gekleed in nietsverhullende rokjes verblijdt deze wulpse dame iedere sportieve man. Horen wij daar het woordje sportief?

Oh oh, probleempje. Larry staat nou niet echt bekend als de grootste sportieveling op deze aardkloot. Maar, waar een wil is, is een weg en wie niet sterk is moet slim zijn, Larry moet en zal deze chick scoren alsof het een Superbowl-wedstrijd is!

Overigens een saillant detail, Barbara Jo is de dochter van Barbara Bimbo, een van de vrouwen die Oom Larry tegenkwam tijdens “The Dating Connection” uit Leisure Suit Larry 2. Wat is de wereld toch klein…

Beatrice Robensenito, de biologielerares

Geboortedatum: 16 augustus 1965

Geboorteplaats: Tugjob, Wisconsin

Lengte: Slechts 40 cm. groter dan Larry

Gewicht: Rond de 55 kg.

Cupmaat: 75c

IQ: Drie maal dat van Larry.

Biologie, ja dat is een mooi vak. Zeker met deze juffrouw als… juffrouw! Mevrouw Robensenito, Bea voor vrienden, is knap, eerlijk, intelligent en heeft een huidje zo zacht als een perzik… Het compleet tegenovergestelde van onze grote antiheld dus. Liegen, oneerlijke mensen die vals spelen en winderigheid… daar moet Bea helemaal niks van hebben. Maar, dat is nou juist waar Larry het van moet hebben?

Je hoort het al, het wordt geen makkie om deze dame de diepere betekenis van biologie cq. voortplanting te leren.

Larry's grootste nachtmerrie?

Geboortedatum:

Ongeveer 165 lentes jong?

Geboorteplaats:

Het kerkhof?

Lengte: Helaas lang (en breed…) genoeg om niet over het hoofd te zien. Maar Larry is wel bijna net zo lang.

Gewicht: Zwaarder dan Larry hebben kan.

Cupmaat: Groter dan Larry hebben kan.

Dat het leven van een playboy niet altijd over rozen gaat bewijst dit gedrocht maar weer. Er gaan geruchten dat deze freak een smoezelig oogje heeft op onze Larry. Of de liefde wederzijds is, is nog maar de vraag natuurlijk. Wie wil er in godsnaam nou een dergelijk misbaksel in zijn bed vinden? Doe eens een gok? Juist, iemand die wanhopig is! Mocht Larry dus niemand anders meer vinden om te scoren, dan is kan hij altijd nog kiezen voor deze heks. Immers, op een oude fiets moet je het leren toch?

Als je dacht dat dit het was, dan heb je het mis. In totaal zijn er 15 dames die je naar hartelust kunt versieren, plagen, waar je spelletjes mee kan spelen, een biertje mee kan drinken en misschien nog wel meer… dus wat let je? Stap uit je suffe studentenhok en verken de wijde wereld! Go get them tiger!