Deze week staat Gamers.nl compleet in het teken van de nieuwe Lara Croft: TombRaider film die 19 juli in de Nederlandse bioscopen in premiere gaat. En om deze week goed te beginnen, starten we met een grote give-away.

In samenwerking met United International Pictures (UIP) geeft Gamers.nl deze week een enorme lading aan goodies weg van de film 'Lara Croft: Tomb Raider'. En om de echte fans hier niet teleur te stellen hebben we een aantal erg mooie prijzen te vergeven.

Loop straks met één van de 50 exclusieve TombRaider t-shirts. Of heb je misschien liever een set van 2 bioscoopkaartjes, waarvan we er ook maar liefst 50 vergeven? Daar bovenop geven we maar liefst 6 exclusieve leren tassen weg die je zeker niet mis zullen staan. Wat moet je hiervoor doen? Om kans te maken op deze exclusieve prijzen hoef je enkel op onze TombRaider poll te klikken, die linksonder op de pagina staat. Hierbij hoef je enkel uit één van de antwoorden te kiezen op de vraag 'Wie zou jij in de volgende Tomb Raider film willen spelen?'

Je zal direct zien of je wat gewonnen hebt en mocht je inderdaad tot één van de gelukkige behoren, dan sturen we de prijs zo snel naar je toe.

Per persoon is deelname natuurlijk maar één keer toegestaan en werknemers van GamePoint en Gamers.nl zijn van deelname uitgesloten. Over de uitslag kan ook niet worden gecorrespondeerd.

Dus: "Wie zou jij in de volgende Tomb Raider film willen spelen?"

Stem op de TombRaider poll en win één van deze mooie prijzen!