Creative weet echter ook wel dat het slopen van Fatal1ty best moeilijk is en heeft daarom besloten een aantal prijzen te geven aan die gene die het Fatal1ty moeilijk maken. Want wat kan je dan winnen? Dat lees je hieronder en is zeker niet mis.

Kan jij van Fatal1ty winnen, dat wil zeggen hoger dan hem eindigen aan het einde van het potje Painkiller van 3 minuten? Dan krijg je van Creative €5000 euro in je handen gedrukt. Waarnaast je natuurlijk ook nog op de foto kan met Fatal1ty en zijn sippe gezicht. Dat winnen van 's werelds beste gamer taai zal worden is iets dat Creative zelf ook wel in de gaten heeft. Dus om deelnemers een hart onder de riem te steken, krijg je als je Fatal1ty in een potje minimaal één keer omlegt de nieuwste Creative X-fi Fatal1ty Soundblaster.

Wil jij je gaming skills meten tegen Fatal1ty en wil jij wel naar Antwerpen als één van de 250 deelnemers. Schrijf je dan nu in via de onderstaande mailbox.

DE "FATAL1TY IS NIETS" MAILBOX Vermeld bij je aanmelding je naam, adres en telefoonnummer, zodat je aanmelding sneller verloopt!!

Als je wordt uitgekozen om mee te doen, wordt je van uit een centrale plek in Nederland, namelijk Utrecht, met de bus door Creative vervoerd naar Antwerpen alwaar het event zich zal afspelen. Deelnemers worden vanzelfsprekend ook weer in Utrecht afgezet.

Wil jij meer weten over de nieuwe Soundblaster van Creative dan kan je door een druk op onderstaande foto surfen naar de informatie pagina van Creative.