Als tuning en streetrace game kan Juiced natuurlijk niet achterblijven waar het gaat om gelicenceerde auto's en tuning parts. Hoewel het aanbod aan auto's groot is, komen we ook bij deze game er niet onderuit dat het aandeel Japanse auto's net wat beter vertegenwoordigd is dan auto's uit andere landen. Dit is natuurlijk niet vreemd, aangezien de hele tuning en streetrace scene zijn oorsprong vindt in Japan. Dat er veel “imports” beschikbaar zijn in Juiced, betekent overigens nog niet dat er geen Europese en Amerikaanse bolides voorkomen in de game. En waar het gaat om de keuze van een auto is het in feite belangrijker te letten op de specifieke performance dan de afkomst. Daarom zijn de auto's ingedeeld in 8 klassen, waarbij onderscheid wordt gemaakt in de prestaties. Laten we de klassen eens langs gaan. HOT HATCH

Opel Corsa SRi

Fiat Punto 1.8 HGT

Honda CRX S/R

Peugeot 206 GTI

Renault Clio 172 Sport

De klasse voor beginners. In deze klasse is er vooral keuze uit kleine, voorwiel aangedreven auto's. Niet al te krachtig, maar wel goed te besturen. Daarnaast zijn deze auto's niet zeldzaam een hebben ze daarom een uitstekende ondersteuning van makers van tuning onderdelen.

MID SIZE SPORTS

Dodge SRT-4

Honda Civic LX

Mazda MX-5

Ford Focus

Dodge Neon R/T

Toyota Corolla

Honda Integra Type-R 99

Deze klasse wordt vertegenwoordigd door een afwisselende line-up. Net wat krachtiger dan de hot hatches zijn de “mid-size” sportscars. Dit betekent overigens wel dat de auto's moeilijker te besturen zijn.

CLASSICS

VW Corrado VR6

Honda Civic Type-R

Toyota MR2

Mitsubishi FTO GS

Toyota MRS

Honda S 2000

VW Golf MK IV

Classics zijn de auto's die zich in het verleden al meerdere malen bewezen hebben. Iedereen kent ze en ze zijn nog gewild bij vele amateur tuners. Hoewel de meeste modellen niet zo snel zijn als hun hedendaagse tegenhangers, kunnen ze nog steeds behoorlijk meekomen. Voordeel is ook dat veel tune onderdelen beschikbaar zijn.

IMPORT COUPÉ

Toyota Celica VVTLi

Honda Integra Type-R

Honda Prelude VT

Nissan 350 Z

Mazda RX-7

Toyota Celica GT

Het is Japan all the way in deze klasse. De imports in deze klasse zijn gewilde auto's om mee te straatracen. De relatieve zeldzaamheid en het feit dat ze moeilijk buiten Japan zijn te krijgen, maken deze auto's ook nog eens een opvallende verschijning tussen de standaard tune bakken.