Sinds de uitvinding van het vliegtuig, begin vorige eeuw, heeft het vliegtuig een hoop invloed gehad op hoe de mens zich zelf vervoerde. Tegenwoordig stap je in een kist met vleugels, even makkelijk als dat je in een trein of auto stapt. Waar we het nu doen met straalmotor aangedreven vliegmonsters en jets, werd het merendeel van de dogfights boven de Pacific uitgevochten met propeller vliegtuigjes. En dat laatste is wat Heroes of the Pacific, in een arcade jasje doet herleven.

In samenwerking met Codemasters, gaan we tien mensen terug in de tijd sturen om de dogfights boven de Pacific te doen herleven. Natuurlijk doen we dit niet met een zelf in elkaar geknutselde tijdmachine, want met mijn knutsel skills zou dat never werken, maar we kunnen wel 10 mensen blij maken met een eigen exemplaar van de game. Je mag nog zelf kiezen welke versie ook!

Wat moet je doen? Best simpel, beantwoord de onderstaande vragen en stuur je antwoorden naar ons toe voor Zaterdag 24 september en je maakt kans om één van de tien exemplaren van Heroes of the Pacific thuis te kunnen spelen.

Dit zijn de vragen:

1). Op welke datum vielen de Japanners Pearl Harbor aan?

2). Wie was Amerikaans President ten tijde van deze aanval?

3). Hoeveel campagnes telt de game Heroes of the Pacific?

Weet jij de antwoorden en wil je kans maken op een eigen exemplaar van deze game, stuur dan je antwoorden met je naam en adres, plus welk platform je de game graag zou zien toekomen (PC, PS2 of Xbox) naar het onderstaande adres. Wie weet ben jij straks heerser van de lucht!

GAMER.NL SKY IS THE LIMIT BOX Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Codemasters zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 24 september 2005 zullen helaas komen te vervallen