Helemaal Halo gek? Of wordt je vriendin helemaal gek van Halo? Misschien is dit je kans om het nog een paar keer erger te maken. Microsoft heeft een vrij grote kartonnen Halo standee beschikbaar gesteld, die jij kunt winnen.

Gezien deze standee een echte aanvulling is voor de hardcore Halo fan, moet je er natuurlijk wel verstand van hebben. Halo is natuurlijk niet zomaar een game! Wat moet je doen om kans te maken op deze unieke standee? Heel simpel! Onderstaand vind je een drie tal vijanden die je tijdens je avontuur op Halo tegenkomt, wij willen graag de juiste benaming voor deze Covenant rassen. De echte fan weet natuurlijk blindelings over welke rotzakken wij het hebben, dus hebben we ze wat roder gemaakt.

Er kan natuurlijk maar één persoon zijn die de kartonnen standee kan winnen, maar niet getreurd, we geven vijf Halo posters weg als troostprijzen.

Stuur je antwoorden voor 25 oktober naar:

The Master Chief onder vermelding van "HALO PC prijsvraag". Zorg er wel voor dat je geregistreerd staat bij GamerNL zodat we de standee wel naar je huis kunnen sturen.

Succes!